Camper en caravan onderhoud in de werkplaats

Van groot tot klein onderhoud

De werkplaats van Henk Pen verzorgt met plezier het onderhoud van jouw camper of caravan. Of je camper nu toe is aan module onderhoud, een kleine of grote beurt óf APK keuring; wij regelen het voor je! Uiteraard is het ook mogelijk om verschillend onderhoud te combineren. Speciaal voor deze afspraken hebben wij de totaalbeurt-actie in het leven geroepen. Hiermee bespaar je kosten op het onderhoud en zorgen wij in één keer dat alles direct in orde is en je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Inbouw door de werkplaats van Henk Pen

Specialistisch en vakkundig

Zowel voor inbouw werkzaamheden aan je camper als je caravan kun je bij de werkplaats van Henk Pen terecht. Laat bijvoorbeeld je cassettetoilet of keukenblok vervangen door een van de ervaren medewerkers van Henk Pen. Onze inbouw monteurs werken volgens BOVAG-richtlijnen, waardoor vrijwel al het onderhoud in en aan je camper of caravan een garantie van 10 jaar heeft. Naast de inbouw mogelijkheden die wij bieden, kun je bij ons ook direct je inbouw onderdelen kopen.

Tip!

CHECK DE BANDENSPANNING!

Het is een kleine moeite, maar door de juiste bandenspanning bespaar je brandstof en vroegtijdige slijtage aan de banden. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu!

Omnia schadeherstel

Gespecialiseerde schadehersteller

In de werkplaats van Henk Pen wordt zorgvuldig gewerkt aan het schadeherstel van jouw voertuig. Dit gaat geheel volgens de richtlijnen van BOVAG en Omnia. Hiermee heb je voor een langere tijd garantie op de reparatie van jouw camper of caravan. Onze vakmensen weten precies wat nodig is om je voertuig zo voordelig en goed mogelijk te herstellen.

Meer informatie

Wassen en reinigen

Gespecialiseerde wasruimte

Onze werkplaats bezit naast een ruimte voor onderhoud en reparaties ook een eigen wasruimte. Deze is speciaal ontworpen voor caravans en campers. Met de speciale borstels zal je voertuig niet beschadigen en komt het als gloednieuw weer naar buiten. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van de reiniging van het interieur en de bekleding. Breng jouw camper of caravan langs voor een top resultaat.

Meer informatie

Vragen?

Heb je nog vragen over onderhoud of wil je onderhoud inplannen, neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Voor het bestellen van onderdelen kun je het aanvraagformulier van ons magazijn gebruiken.

Aanvraag formulier onderdelen
Naam