Welkom bij de werkplaats van Henk Pen

Ben je op zoek naar een betrouwbare werkplaats voor het onderhoud en reparatie van jouw camper of caravan? Dan ben je bij Henk Pen aan het juiste adres! Bij ons staat service en kwaliteit bovenaan en wij vinden het belangrijk dat jouw voertuig altijd in topconditie is. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze diensten en de mogelijkheden!

Diverse onderhoudsbeurten

Bij ons kun je terecht voor professioneel onderhoud van jouw camper of caravan. Wij bieden diverse onderhoudsbeurten aan, waaronder de grote en kleine motorbeurt en verschillende BOVAG onderhoudsbeurten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verschillende services, zoals de AOP-check, bandenbeurt en de vochtmeting.

Schadeherstel & reparaties

Schade aan jouw caravan of camper? Met ervaren en goed opgeleide vakmensen, moderne materialen en de nieuwste technieken herstellen wij in onze werkplaats de schade aan jouw kampeervoertuig. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal!

Inbouw van accessoires

Accessoires laten inbouwen? Dat kan bij Henk Pen! Denk hierbij aan een handige airco, fietsendrager, zonnepanelen en meer. Wij helpen jouw kampeervoertuig te optimaliseren, zodat jij het maximale uit jouw kampeervakantie kunt halen!

Wassen & reinigen

Voor het wassen van het exterieur van jouw camper of caravan bieden wij een professionele reinigingsservice. Daarmee laten we je kampeervoertuig weer stralen en er als nieuw uitzien!

ERVAAR HET ULTIEME GEVOEL VAN VRIJHEID!

Kwaliteiten van onze werkplaats

1. Gespecialiseerde monteurs

In onze werkplaats werken ervaren en gekwalificeerde monteurs die gespecialiseerd zijn in caravans en campers. Ze hebben de vaardigheden en diploma’s om alle soorten reparaties en onderhoud uit te voeren.

2. Ruim assortiment inbouwaccessoires

Naast reparaties en onderhoud bieden we ook een breed scala aan accessoires aan die jouw caravan of camper kunnen verbeteren en laten aansluiten op jouw persoonlijke voorkeuren.

3. OMNIA schadeherstel

In de werkplaats van Henk Pen wordt zorgvuldig gewerkt aan het schadeherstel van jouw voertuig. Dit gaat geheel volgens de richtlijnen van BOVAG en Omnia.

4. Duurzaamheid speelt een rol

Wij geloven in het belang van verantwoord ondernemen en streven ernaar om onze diensten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, zonder dat het impact heeft op de kwaliteit en service die wij bieden.

5. Samenwerkingen & partners

Wij werken samen met diverse bedrijven, zoals BOVAG, Univé en Aveco, om jouw schade vakkundig en zonder zorgen voor je af te handelen. Lees meer over onze samenwerkingen en partners.

6. Professionele reinigingsservice

Bij Henk Pen zorgen we ervoor dat jouw camper of caravan er weer als nieuw uitziet met onze professionele reinigingsservice. Geef jouw camper of caravan de verzorging en aandacht die het verdient!

7. Marktleider in de branche

Met trots hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het leveren van hoogwaardige diensten aan camper- en caravanliefhebbers. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud, of inbouwmogelijkheden, Henk Pen staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

8. Werken met kijk op de toekomst

We lopen voorop in de camper- en caravanbranche dankzij onze toegewijde monteurs die voortdurend werken aan hun professionele ontwikkeling en het volgen van de nieuwste cursussen en trainingen. We zijn ervan overtuigd dat het bijblijven met de nieuwste technieken en innovaties essentieel is om aan de groeiende behoeften van onze klanten te voldoen.

VEILIGHEID STAAT ALTIJD VOOROP

De TÜV-keuring

Wil je een Tempo 100 ontheffing voor het rijden met jouw voertuigcombinatie op de Duitse snelwegen? Dan ben je bij Henk Pen aan het juiste adres! Wij voeren de TÜV-keuring uit die nodig is voor deze ontheffing. Je brengt je voertuig bij ons langs en wij zorgen voor de keuring.

Auto met caravan rijdt over een brug

HENK PEN ZORGT VOOR DE TOEKOMST:

Duurzame werkwijze

Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Daarom willen wij je graag informeren over de voordelen van duurzaam werken in onze werkplaats.

  • Wij dragen actief bij aan een betere en duurzame samenleving.
  • Zuinig werken met energie en de materialen
  • Duurzaam werken draagt bij aan de kwaliteit van het werk en het welzijn van ons personeel.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD EN MILIEUBEWUST

HET KEURMERK GROENGEDAAN!

Henk Pen heeft het keurmerk GroenGedaan! voor de werkplaats ontvangen. Dit keurmerk bevestigt dat we ons als bedrijf inzetten voor een betere samenleving en een schoner milieu.

Door het behalen van het keurmerk GroenGedaan! willen we aantonen dat duurzaamheid voor ons als bedrijf belangrijk is en dat we ons hiervoor willen blijven inzetten.

TEST ZELF DE NIEUWSTE CAMPER- EN CARAVANTECHNIEK

Tech Experience Centre

Wij zijn van mening dat je de nieuwste camper- en caravantechniek zelf moet ervaren. Daarom heeft Henk Pen nu als eerste in Nederland een Tech Experience Centre. Hier kun je camper- en caravantechniek echt beleven en zelf uitproberen!

Werken in de werkplaats?

WORD DEEL VAN ONS TEAM VAN ERVAREN MONTEURS!

Ben jij op zoek naar een afwisselende en leerzame baan in een goed georganiseerde werkplaats, met ruimte voor je eigen ontwikkeling? Werk je graag met de mooiste merken uit de recreatiebranche en wil je gebruik maken van de beste digitale systemen en gereedschappen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Bekijk de vacatures en solliciteer nu en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Heb je nog vragen over onze werkplaats of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)