Filters
123456789

Unieke kwaliteitsgarantie op al onze camper occasions!

  • UITGEBREIDE BOVAG DIAGNOSE
  • 1 JAAR BOVAG GARANTIE
  • MINIMAAL 6 MAANDEN APK OP CAMPERS
  • GEREINIGD INTERIEUR & EXTERIEUR
  • TECHNISCHE UITLEG BIJ OPHALEN

Camper kopen bij Henk Pen

Een camper kopen doe je bij Henk Pen! In onze showroom van ruim 10.000 m2 vind je een ruim aanbod campers. Dankzij het zeer grote assortiment campers, met maar liefst 7 vooraanstaande A-merken, zorgen wij dat je grenzeloze avonturen beleeft en de ultieme vrijheid van kamperen kan ervaren. Bekijk hier het aanbod nieuwe campers.

Het aanbod campers bij Henk Pen

Dankzij het ruime aanbod campers bij Henk Pen, kunnen wij iedereen in zijn behoefte voorzien. Zo zijn er verschillende campers te koop. Kies je bijvoorbeeld voor een alkoof, buscamper, halfintegraal of toch een integraal camper? Henk Pen biedt ook een ruim aanbod jong gebruikte campers en campers occasions tegen een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor het aanbod camper occasions.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een camper?

Bij het kopen van een camper zijn verschillende factoren belangrijk. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Denk hierbij aan de keuze voor een handgeschakelde of een automaat camper. Welke indeling heeft je voorkeur? Met hoeveel personen wil je kamperen? Wat is het maximale toegestane gewicht van de camper?

Er is dus genoeg waar je op moet letten bij het kopen van een camper, daarom staan onze adviseurs klaar om je verder te helpen! Dit kan via de chat, email, telefonisch of via ons contactformulier. Natuurlijk adviseren we je ook graag in onze showroom!

Wil jij jouw huidige camper verkopen of inruilen?

Wil jij jouw oude camper verkopen of inruilen en een nieuwe camper kopen? Dat kan! Bij Henk Pen kun je gebruik maken van onze inkoopservice of inruilservice. Zelfs met schade of mankementen is het mogelijk dat wij je camper overnemen. Uiteraard ontvang je van ons altijd een realistisch bod voor jouw camper. Bekijk hier het formulier voor de inkoopservice.