Een verkoelende airco voor je caravan of camper!

Met een airco in je caravan of camper kun je het hele jaar door genieten van een aangename en comfortabele omgeving, ongeacht het weer buiten. Geen benauwdheid meer op warme of klamme zomerdagen, maar een verfrissende en koele ruimte om in te ontspannen!

Dakairco’s voor ultiem verkoelend comfort!

Dakairco’s zijn strategisch ontworpen om op het dak van je caravan of camper te worden gemonteerd, waardoor ze geen waardevolle leefruimte in beslag nemen. Ze werken op een efficiënte en slimme manier, waarbij ze de warme lucht uit de binnenruimte van je voertuig zuigen en deze koelen en zuiveren. Vervolgens wordt de koele lucht via de luchtverdeler gelijkmatig in het interieur verspreid, waardoor je een aangename omgeving creëert.

Een bijkomend voordeel van de dakairco’s is dat ze niet alleen de lucht koelen, maar ook ontvochtigen. Hierdoor voelt de omgeving direct koeler en frisser aan. Met een dakairco van ben je verzekerd van de perfecte temperatuur, waar je ook naartoe reist!

Telair airco

Met de Telair airco’s kun je het binnenklimaat van je voertuig perfect reguleren, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Deze geavanceerde systemen zorgen voor een aangename temperatuur, optimale luchtverdeling en efficiënte koeling.

Een airco van Telair staat bekend om zijn stille geluidsniveau en het lage energieverbruik. Wil je het warmer of kouder maken in jouw caravan of camper? De airco van Telair zorgt voor een aangename temperatuur. Wil je gaan slapen, maar staat de airco nog aan? Vanaf elke plek in jouw caravan of camper bestuur je eenvoudig de Telair-airco. Wist je dat je het aircosysteem zelfs van tevoren kunt programmeren? 

Webasto airco

Webasto is een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige airco’s voor caravans en campers. Met de Webasto airco’s kun je genieten van aangename temperaturen. Deze innovatieve systemen zijn speciaal ontworpen om efficiënt te koelen en tegelijkertijd de lucht te zuiveren en te ontvochtigen.

De airco’s werken geruisloos, waardoor je kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving. Met handige bedieningspanelen kun je de gewenste temperatuur en ventilatiesnelheid instellen. De airco’s van Webasto zijn energiezuinig en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de gekoelde lucht in je camper of caravan.

Telair Clima E-VAN

De kleinste dakairco op de markt!

Deze dakairco is speciaal ontworpen voor kampeerders met een buscamper. Deze compacte en lichtgewicht airco is ideaal voor montage op kleine daken, zonder dat je het dakluik hoeft op te offeren. Het kan worden geïnstalleerd via zowel de standaard dakopening als een kleinere opening.

De CLIMA e-VAN 5400H is niet alleen compact, maar ook energie-efficiënt. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig functies instellen. Daarnaast beschikt de airco over een handige timerfunctie. Met de Telair Clima e-VAN 5400H airco geniet je van een comfortabel binnenklimaat tijdens je kampeeravonturen met de buscamper.

Webasto Cool Top Trail

Airco voor campers en caravans tot 10 meter!

Deze is speciaal ontworpen voor voertuigen tot 10 meter lang. De Cool Top Trail zorgt voor een optimale koeling, zelfs in extreme temperaturen. Bovendien beschikt de airco over een warmtepompfunctie, waardoor je ook tijdens koude omstandigheden kunt genieten van warmte aan boord, zelfs bij buitentemperaturen tot -5 °C.

Met een laag geluidsniveau geniet je van een ongestoorde (nacht)rust. Naast de koel- en verwarmfuncties biedt de airco ook handige extra functies, zoals ontvochtiging, een timer en een sluimerfunctie. Met deze airco geniet je altijd van aangename temperaturen aan boord!

AIRCO IN DE WINTER

Wist je dat…

Sommige dakairco’s voor campers en caravans niet alleen kunnen koelen, maar ook kunnen verwarmen? Dit betekent dat je ook tijdens koudere seizoenen comfortabel kunt reizen. Met de verwarmingsfunctie van een dakairco kun je de temperatuur in je voertuig regelen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename binnenomgeving, ongeacht het weer buiten!

Heb je nog vragen over airco’s, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)