Knaus camper kopen

Knaus is een bekende naam in de camperbranche. Een Knaus camper kopen, betekent genieten van Duitse kwaliteit en innovatie. Onze Knaus campers hebben een stijlvol design, slimme indeling en een mooie afwerking. Kortom, alles voor een heerlijke kampeertrip, van vakantie tot rondreis of ‘workation’. Kies de camper van je dromen en wij zorgen dat je veilig en Bovag-gekeurd op weg gaat!

Filters
1234

Knaus camper kopen die voldoet aan al jouw wensen

Wij hebben een ruim aanbod van campers van verschillende merken en uit verschillende bouwjaren. Van nieuwe campers tot tweedehands campers. Zowel onze nieuwe campers als occasions vind je online. Filter gemakkelijk op merk, model, type en transmissie. Zoek een camper die past bij jouw budget en wensen. Ook qua indeling klik je gemakkelijk aan wat je zoekt. Van stapelbed tot tweepersoonsbed, standaardzit tot treinzitje en eindkeuken of middenkeuken. Staat de Knaus camper die je voor ogen had er niet tussen? Laat het ons weten! Wij leveren regelmatig maatwerk en denken graag met je mee in de aankoop.

Duurzame Knaus camper kopen

Knaus streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de productie van hun campers en gebruikt bijvoorbeeld materialen met een lage ecologische voetafdruk en energiezuinige apparatuur. Ook bij Henk Pen stellen we duurzaamheid voorop. Wij voeren onderhoud en reparatie uit op een duurzame manier, met gebruik van milieuvriendelijke producten. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Niet voor niets voeren wij het keurmerk Groengedaan! Zo draag je ook als klant van Henk Pen bij aan een betere wereld. Voor hetzelfde bedrag en met dezelfde snelle service die je van ons gewend bent!

Twijfel over het kopen van een camper?

Twijfel je nog over de aankoop van een camper of specifiek een Knaus camper kopen? Denk dan ook eens aan het huren van een camper. Bij Henk Pen heb je de mogelijkheid om een camper te huren voor minimaal 1 week. Zo kun je alvast ervaren hoe het is om met een camper jouw droomreis te maken en of de camper voldoet aan je verwachtingen. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust! Telefonisch, digitaal of in onze showroom. Wij helpen je graag de kampeervakantie realiseren die voldoet aan al jouw wensen!

Maak je aankoop compleet

Bij Henk Pen vind je niet alleen een compleet aanbod van verschillende campers en caravans, maar ook alles op het gebied van onderdelen en kampeerartikelen. Maak de aankoop van je Knaus camper of caravan dus compleet met een voortent of luifel, handige onderdelen en kampeerartikelen van hoge kwaliteit. Van airco’s tot kachels, kampeerstoelen en tafeltjes; dankzij onze ‘one-stop-shop’ rij je zo snel mogelijk richting je bestemming.