HENK PEN WERKPLAATS

Wat is het beste moment voor een grote motorbeurt?

Een grote onderhoudsbeurt van je camper wordt eens per twee jaar aangeraden. Het is in overleg mogelijk tegelijk een APK uit te laten voeren. Met een goede onderhoudsbeurt worden tijdige gebreken geconstateerd en worden onveilige situaties voorkomen. Heb je vorig jaar een kleine beurt aan je camper gehad? Dan is het een aanrader om dit jaar voor een grote beurt uit te voeren. Houd rekening met seizoendrukte en maak tijdig een afspraak via 0532 00 08 07.

Wat houdt een grote motorbeurt precies in?

Tijdens een grote beurt van je camper worden alle inspectiepunten aandachtig nagekeken door een van onze vakkundige medewerkers. Hierbij vindt er onderhoud plaats volgens het fabrieksschema. Alle filters worden vervangen en vloeistoffen worden gecontroleerd. Voor een geheel overzicht van alle werkzaamheden tijdens een grote beurt raden wij je aan de tabel onderaan deze pagina te bekijken. Wil je dat je camper tijdens de grote beurt direct APK wordt gekeurd? Dat kan! Wij zullen samen met je naar de mogelijke opties kijken.

Wat zijn de kosten van een grote motorbeurt? 

HENK PEN WERKPLAATS

Een ‘kale’ grote beurt van je camper kost €625,-. Het komt wel eens voor dat er bepaalde defecten of andere mankementen aan het licht komen tijdens het onderhoud. Uiteraard zorgt dan een van onze vakkundige monteurs ervoor dat deze problemen worden verholpen. Daarbij wordt afhankelijk van welke werkzaamheden er moeten worden verricht, in overleg met jou extra kosten in rekening gebracht. Er bestaat ook de mogelijkheid om een grote beurt te combineren met het module onderhoud. Klik hieronder voor meer informatie over deze combi-deal!

Totaalbeurt actie
WerkzaamhedenGrote motorbeurtKleine motorbeurt
Onderstel inspectieXX
Remmen loshalen, reinigen & smerenX
Olie verversenXX
Oliefilter vervangenXX
Interieurfilter vervangenXX
Luchtfilter vervangenX
Brandstoffilter vervangenX
Controle vloeistoffenXX
Controle motor accuXX
Controle ruitenwissersXX
Controle verlichtingXX
Banden op spanning brengenXX

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)