Werkzaamheden kleine beurt

HENK PEN

Tijdens de kleine beurt worden alle werkzaamheden verricht die eventuele onveilige situaties kunnen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het controleren en corrigeren van de bandenspanning, het vervangen van de motorolie en het oliefilter; en het controleren van de verlichting en wielophanging. Wij raden je dan ook ten zeerste aan om eens in de twee jaar een kleine beurt voor je camper in te plannen. In de jaren hiertussen is het verstandig een grote beurt in te plannen. Zo is jouw camper optimaal verzorgd en is de kans op onveilige situaties aanzienlijk kleiner.

Wanneer een kleine beurt?

HENK PEN

Een goed onderhoud is essentieel voor je veiligheid. Bij Henk Pen zullen wij in de werkplaats er dan ook alles aan doen om je zo veilig mogelijk weer met jouw camper op pad te sturen. Wij raden je dan ook aan om eens in de twee jaar langs te komen voor een kleine beurt van je camper. Let wel goed op! Een kleine motorbeurt is niet hetzelfde als een APK-check. Wil je een kleine beurt inplannen? Houdt dan rekening met seizoensdrukte en maak tijdig een afspraak via 053 200 08 86

Wat kost een kleine beurt voor mijn camper bij Henk Pen?

HENK PEN WERKPLAATS

Afhankelijk van mogelijke extra kosten door defecten of ander noodzakelijk onderhoud, zal een kleine beurt voor jouw camper in de basis €299.- kosten. Wil je extra problemen aan laten pakken, dan zal er met je gekeken worden naar de mogelijkheden en de daarbij horende kosten. Er is ook een mogelijkheid om de kleine beurt te combineren met het module onderhoud, klik op de knop hieronder voor meer informatie over deze combi-deal!

Bekijk de combi-deal
WerkzaamhedenGrote beurtKleine beurt
Onderstel inspectieXX
Remmen loshalen, reinigen & smerenX
Olie verversenXX
Oliefilter vervangenXX
Interieurfilter vervangenXX
Luchtfilter vervangenX
Brandstoffilter vervangenX
Controle vloeistoffenXX
Controle motor accuXX
Controle ruitenwissersXX
Controle verlichtingXX
Banden op spanning brengenXX

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)