Plan het module onderhoud van je camper bij Henk Pen

Een periodiek module onderhoud aan je camper voorkomt dat er onverhoopt problemen ontstaan tijdens de vakantie. Het is daarom dus ook belangrijk om naast een jaarlijkse motorbeurt met regelmaat naar alle modules te laten kijken. Er is niks zo vervelend als mankementen aan het cassettetoilet, de koelkast of andere modules tijdens je trip. Het kost een hoop tijd en geld die je beter in andere zaken had kunnen steken. Voorkom dergelijke situaties door een afspraak te maken met de ervaren monteurs van Henk Pen.

Welke modules zijn belangrijk om bij te houden?

Eigenlijk moet je eens in de zoveel tijd alle modules een keer na laten kijken. Het één wat belangrijker dan de ander, maar het is tenslotte nooit prettig als je tijdens je vakantie met stukken te maken heeft. Je kunt er uiteraard voor kiezen om je camper in één keer te laten checken. Tijdens deze opbouwbeurt kijken onze door BOVAG-erkende monteurs onder meer naar het gasstel, de boiler en doen ze een vochtmeting. Voor alle werkzaamheden tijdens deze opbouwbeurt raden wij je aan om een kijkje te nemen in het overzicht hieronder. Daarin is het hele onderhoud opgenomen.

Combineer het module onderhoud van je camper met een motorbeurt

HENK PEN WERKPLAATS

Er zijn verschillende combinaties mogelijk als het gaat om een motorbeurt en module onderhoud. Voor een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden kun je op de knop hieronder klikken.

Totaalbeurt camper
Grote Bovag (opbouw) beurt| €269,-
Boordaccu’s controleBodem inspectie/controle
Waterkranen en pompen controleLaadsystemen 230V controle
Vuilwatersysteem controleVochtmeting
Cassettetoilet controleGas afpersen/gasfles  (op jaartal)
Elektrisch gedeelte 12V en 230V controleGasstel controle
Gasslang en regelaar controleCombiketel/boiler controle
Koelkast controleControle schoonwatersysteem
Verlichting 12V en 230V controleKachel en afvoer controle

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)