HENK PEN WERKPLAATS

Het reinigen van een camper interieur

Het reinigen van het interieur van een camper kan een behoorlijke klus zijn. Zeker nadat je voor een langere tijd op pad bent geweest. Vaak verblijf je veel in een toch beperkte ruimte en kan het al snel voorkomen dat er in je camper na een tijdje een muffe geur ontstaat. Uiteraard kun je zelf proberen je voertuig schoon te houden met een sopje. Helemaal schoon krijg je hem meestal niet. Besteed de interieur reiniging van je camper uit aan Henk Pen en onze interieurverzorgers zorgen dat hij terugkomt als nieuw.

HENK PEN WERKPLAATS

Een fris luchtje

Tijdens het reinigen van je camper zorgen wij dat onder meer je douche- en toiletruimte, het keukenblok en de koelkast grondig worden gereinigd. Met grote zorg zullen wij met behulp van onze speciale schoonmaakartikelen zorgen voor een perfect eindresultaat. Nare geurtjes en vervelende vlekken zijn na afloop verleden tijd. Zelfs een hardnekkige vuil laag wordt weggewerkt met behulp van onze reinigingsdienst. Heb je vragen over de interieur reiniging van je camper? Neem dan contact met ons op via 0532-000877, de chat of het formulier onder aan de pagina.

Bekleding reinigen

HENK PEN WERKPLAATS

Vind je het naast een grondige reiniging van je interieur ook tijd voor schone stoffering? Dan kun je ook bij ons terecht! Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgen wij dat je camper weer helemaal spik en span is. Met nauwkeurige zorg reinigen wij je bekleding en vloerbedekking. 

Vervelende vlekken of een naar geurtje zullen na deze behandeling tot de verleden tijd horen. Voorafgaand aan zowel de interieur als bekleding reiniging wordt de camper grondig gestofzuigd zodat ook stof niet langer vindbaar is. Heb je vragen over het reinigen van de bekleding? Neem dan contact met ons op via 0532-000877, de chat of het formulier onder aan de pagina.

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)