Volkswagen buscampers bij Henk Pen

Filters

Koop je Volkswagen buscamper bij Henk Pen

Ben je op zoek naar een geschikte buscamper? In de showroom van Henk Pen heb je een ruime keuze uit buscampers. Met verschillende modellen van verscheidene merken kun je gemakkelijk een keuze maken naar invulling van jouw eigen wensen. De aankoop van een buscamper is populairder dan ooit tevoren. Met de goede wendbaarheid, vele parkeermogelijkheden en de simpele stalling zijn er voldoende redenen te bedenken om te kiezen voor een compact model.

Compact maar niet klein

Al snel krijgt men bij het idee van een buscamper een bedrukkend gevoel. De gedachte dat het claustrofobisch kan zijn om in een dergelijke camper plaats te nemen is al lang niet meer van deze tijd. De fabrikanten van buscampers houden rekening met allerlei factoren waarvan het slim inrichten van de ruimte er één is. Met innovatie opbergruimten, uitklapbare daken en een slimme inrichting wordt het gevoel van ruimte naar een nieuw niveau getild. Gerenommeerde merken als Weinsberg en Adria zijn bekend met het fabriceren van buscampers en weten het ontwerp van het interieur naadloos aan te laten sluiten bij de wensen van de kampeerder.

Buscamper huren

Buiten de mogelijkheid om een buscamper te kopen bij Henk Pen, bieden wij u ook de mogelijkheid om er een te huren. Of u nu slechts een weekend op pad wil óf juist enkele weken eropuit gaat, wij denken graag met u mee. Neem een kijkje in ons verhuuraanbod op de website of kom eens langs in onze showroom. Onze verkopers zullen samen met u uw wensen doornemen en bekijken welke (bus)camper het best bij u past. Heeft u na het bekijken van ons online aanbod nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer.