Ontdek hier de voordelen voor ondernemers:

Ga jij een buscamper zakelijk rijden?

Maak als ondernemer de overstap naar een buscamper

Het zakelijk rijden van een buscamper biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Hoogwaardige buscampers, zoals de Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo, zijn zeer representatief en veelzijdig. Daarmee zijn ze zowel zakelijk als privé het ideale vervoersmiddel! Lees snel verder voor meer informatie en ontdek alle voordelen van het zakelijk rijden van een buscamper!

Wanneer kan ik profiteren van de voordelen van zakelijk rijden in een buscamper?

Om te profiteren van alle voordelen van zakelijk rijden met een buscamper moet je ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Daarnaast moet je over een btw-nummer beschikken en de buscamper voornamelijk voor jouw onderneming gebruiken. Op jaarbasis geldt hierbij een minimum van 10% van de gereden kilometers.

Een buscamper rijden als bedrijfsauto kent vele financiële en fiscale voordelen, het is dus verstandig om je hierover goed te laten informeren door jouw accountant of financieel adviseur.

Te gebruiken als mobiel kantoor

Met een mobiel kantoor voldoe je aan dé werktrend van het moment namelijk flexibiliteit en vrijheid. Ontmoet klanten altijd en overal op een bijzondere manier. Door de huidige technische online mogelijkheden is het steeds makkelijker om je werk locatie onafhankelijk uit te voeren.

Praktisch in gebruik

Buscampers zijn breed inzetbaar, zowel zakelijk als voor privé. In je vrije tijd kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het bezoeken van festivals, comfortabel overnachten bij vrienden of familie, als trekauto (tot 2500kg), als kleine verhuiswagen, of natuurlijk om mee te kamperen.

Een buscamper kan eenvoudig geparkeerd worden in parkeergarages en past op nagenoeg alle parkeerplaatsen. Een buscamper is te besturen met een standaard rijbewijs B. Het hefdak werkt ruimtebesparend en biedt je toch altijd voldoende slaapplaatsen. Na het uitklappen van de zitbank en het hefdak kunnen er vier personen overnachten.

Welke buscamper kies jij?

Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo

De Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo zijn kwalitatief hoogwaardige reisauto’s en zeer representatief. Met zijn comfortabele interieurontwerp, doordachte details en moderne gemakken wordt elke reis met een Volkswagen California een onvergetelijk avontuur. 

De Marco Polo overtuigt juist door zijn kwaliteit, veiligheid en rijdynamiek. Deze Mercedes-Benz heeft je veel te bieden op het gebied van design, het royale ruimteconcept en het ongeëvenaarde woongevoel.

Met deze breed inzetbare buscampers geniet je als ondernemer binnen mum van tijd van het ultieme gevoel van vrijheid!

Meer advies rondom zakelijk rijden?

Maak een persoonlijke afspraak met onze verkoopadviseurs en
stel al jouw vragen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.
Naam