Ontdek hier de voordelen voor ondernemers:

Ga jij een buscamper zakelijk rijden?

Maak als ondernemer de overstap naar een buscamper

Het zakelijk rijden van een buscamper biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Hoogwaardige buscampers, zoals de Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo, zijn zeer representatief en veelzijdig. Daarmee zijn ze zowel zakelijk als privé het ideale vervoersmiddel! Lees snel verder voor meer informatie en ontdek alle voordelen van het zakelijk rijden van een buscamper!

Wanneer profiteer ik van de voordelen van zakelijk rijden in een buscamper?

Om te profiteren van alle voordelen van zakelijk rijden met een buscamper moet je ondernemer zijn. Als DGA (directeur-grootaandeelhouder) kun je een buscamper privé aanschaffen. Dit kun je financieren door een zakelijke lening aan jezelf. Deze lening moet aan een aantal zakelijke voorwaarden voldoen, zoals het rekenen van rente. Dit leg je vast in een leningsovereenkomst.

Er zijn vele fiscale voordelen en mogelijkheden verbonden aan het zakelijk rijden van een buscamper, daarom raden wij je aan om je hierover goed te laten informeren door een accountant of financieel adviseur.

Zet je buscamper in als luxe mobiel kantoor!

Door de huidige technische ontwikkelingen en online mogelijkheden is het steeds makkelijker om je werk locatie-onafhankelijk uit te voeren. Een flexibel kantoor in een buscamper biedt tal van voordelen voor moderne professionals:

  • Ontmoet klanten altijd en overal op een bijzondere manier.
  • Je hebt de vrijheid om te kiezen waar je je werk wilt doen. Wat dacht je van een inspirerende omgeving, zoals het strand, de bergen of pittoreske landschappen?
  • Je minimaliseert je reistijd, aangezien je niet hoeft te pendelen tussen huis en kantoor.
  • Je voldoet aan dé werktrend van het moment, namelijk flexibiliteit en vrijheid!

Eenvoudige administratie en geen bijtelling meer!

Doordat de buscamper privé staat geregistreerd, hoef je slechts een eenvoudige administratie bij te houden. Je noteert maandelijks het aantal kilometers die je voor je zakelijke afspraken hebt gemaakt, de rest telt als woon-werkverkeer. Je ontvangt hiervoor een belastingvrije kilometervergoeding van €0,21 per kilometer. Zo hoef je geen rekening meer te houden met bijtelling!

WIJ ZETTEN DE ZAKELIJKE KOSTEN VOOR JE OP EEN RIJ

Rekenvoorbeeld

Stel, je rijdt zakelijk 2000 kilometer per maand met jouw buscamper. Hiervoor ontvang je een kilometervergoeding van €0,21 x 2000 km = €420.

De kosten voor brandstof, onderhoud, belasting en verzekering moet je zelf betalen. Voor een buscamper kun je rekening houden met de volgende kosten:

  • Motorrijtuigenbelasting (kwarttarief t.o.v. een personenauto) à €70,- per maand
  • Verzekering à €100,- per maand
  • Onderhoud à €0,04 per km = €80,- per maand
  • Brandstof à 7.2 liter per 100 km (1:14) = €230,- per maand

De kosten zijn in totaal €480,- per maand – de kilometervergoeding van €420 = €60,- voor je zakelijke kilometers!

Praktisch in gebruik

Buscampers zijn breed inzetbaar, zowel zakelijk als voor privé. In je vrije tijd kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het bezoeken van festivals, comfortabel overnachten bij vrienden of familie, als trekauto (tot 2500kg), als kleine verhuiswagen, of natuurlijk om mee te kamperen.

Een buscamper kan eenvoudig geparkeerd worden in parkeergarages en past op nagenoeg alle parkeerplaatsen. Een buscamper is te besturen met een standaard rijbewijs B. Het hefdak werkt ruimtebesparend en biedt je toch altijd voldoende slaapplaatsen. Na het uitklappen van de zitbank en het hefdak kunnen er vier personen overnachten.

Meer dan 25 jaar genieten!

Eén van de voordelen van een representatieve buscamper is zijn lange levensduur. Deze kwaliteitswagens kunnen wel meer dan 25 jaar mee en 500.000 km rijden. Daardoor hebben ze een relatief lage afschrijving. Dat betekent eindeloos genieten van de flexibiliteit en vrijheid die deze veelzijdige buscampers te bieden hebben!

Welke buscamper kies jij?

Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo

De Volkswagen California en Mercedes-Benz Marco Polo zijn kwalitatief hoogwaardige reisauto’s en zeer representatief. Met zijn comfortabele interieurontwerp, doordachte details en moderne gemakken wordt elke reis met een Volkswagen California een onvergetelijk avontuur. 

De Marco Polo overtuigt juist door zijn kwaliteit, veiligheid en rijdynamiek. Deze Mercedes-Benz heeft je veel te bieden op het gebied van design, het royale ruimteconcept en het ongeëvenaarde woongevoel.

Met deze breed inzetbare buscampers geniet je als ondernemer binnen mum van tijd van het ultieme gevoel van vrijheid!

Meer advies rondom zakelijk rijden of wil je een proefrit maken?

Maak een persoonlijke afspraak met onze verkoopadviseurs en
stel al jouw vragen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Of probeer zelf één van onze representatieve buscampers tijdens een proefrit!

 

Naam
Proefrit