Eenvoudig jouw caravan verplaatsen met een caravanmover!

De allermooiste staanplaatsen op de camping zijn soms lastig bereikbaar. Er te weinig ruimte om te manoeuvreren, of de grond is hobbelig en ongelijk. Met een caravanmover wordt het parkeren op die lastig bereikbare plekken een stuk makkelijker. Bovendien hoef je zelf niet meer te duwen. Met een caravanmover start je jouw vakantie uitgerust en ontspannen en kan het genieten meteen beginnen!

Gemak en zelfstandigheid voor alle leeftijden

Het verplaatsen van een caravan kan fysiek zwaar en vermoeiend zijn. Met een caravanmover kunnen kampeerders genieten van de vrijheid en het gemak om hun caravan met minimale inspanning te manoeuvreren.

Het handmatig duwen en trekken is verleden tijd. Met de mover kun je moeiteloos jouw caravan verplaatsen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om zelfstandig te genieten van hun avonturen met de caravan, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Halfautomatische mover

Het gebruik van een halfautomatische mover is eenvoudig en vereist geen grote krachtsinspanningen. Bij een halfautomatische mover plaats je handmatig de aandrijfrollen tegen de banden door middel van een slinger. Met slechts één druk op de knop kun je de mover in- of uitschakelen, de gewenste richting bepalen en de snelheid aanpassen.

Het opzetten van de mover kan, afhankelijk van het merk en type, met minimale krachtinspanning gebeuren, waardoor kampeerders minder belast worden. Een halfautomatische caravanmover biedt gebruikers het voordeel van meer controle en precisie bij het verplaatsen van hun caravan.

Volautomatische mover

De volautomatische mover is uitgerust met geavanceerde elektronica en sensoren, waardoor het verplaatsingsproces volledig geautomatiseerd is. De motoren worden, door de knoppen op de afstandsbediening ingedrukt te houden, automatisch tegen de banden gezet. Met één druk op de knop zorgt de mover ervoor dat de caravan soepel en nauwkeurig naar de gewenste positie wordt verplaatst.

Een volautomatische caravanmover is de ideale keuze voor kampeerders die streven naar gemak, comfort en zelfstandigheid. Met geavanceerde automatiseringstechnologieën biedt het hen de mogelijkheid om moeiteloos hun caravan te verplaatsen.

Enduro caravanmover

Wij bieden professionele installatie van de hoogwaardige Enduro movers voor caravans. Deze movers zijn speciaal ontworpen om caravans tot 2000 kg gemakkelijk en probleemloos te verplaatsen. De Enduro movers zijn uitgerust met aluminium aandrijfrollen. Dit heeft als voordeel dat het totaalgewicht van de mover wordt verlaagd, wat gunstig is voor het gewicht van de caravan.

De Enduro rangeersystemen zijn geschikt voor zowel enkelas als dubbelas caravans, waardoor ze flexibel kunnen worden toegepast op verschillende caravanconfiguraties. Het assortiment Enduro movers dat Henk Pen aanbiedt, omvat zowel handmatige als volautomatische modellen.

ONDERHOUD VAN DE CARAVANMOVER

Wist je dat…

Het regelmatig schoonmaken en schoonhouden van een caravanmover belangrijk is voor een optimale werking? Door de mover aan de buitenzijde schoon te maken met een harde borstel en wat water, kun je eenvoudig modder, zand en andere vuildeeltjes verwijderen. Het gebruik van een hogedrukreiniger wordt echter afgeraden, omdat dit schade aan de mover kan veroorzaken.

Heb je nog vragen over caravanmovers, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)