Ontdek onze Dethleffs campers

Optimale keuzevrijheid met Dethleffs!

Dethleffs campers – Meer comfort en veiligheid

Dethleffs heeft een uitgebreid aanbod van campers en biedt daarmee een optimale keuzevrijheid aan kampeervoertuigen. De campers van Dethleffs staan synoniem aan topkwaliteit, een eersteklas afwerking en veilig reizen. Beleef avonturen en trek eropuit om de wereld te ontdekken, in je eigen camper! Hiermee worden je dromen van reizen op vier wielen realiteit! Welke Dethleffs camper kies jij?

Ervaring maakt het verschil!

Alles wat Dethleffs campers kenmerkt;

Heerlijk slapen, uitstekend comfort

Dethleffs hecht veel waarde aan het slaapcomfort. Daarom zijn alle matrassen in een Dethleffs camper 15 cm dik, waarbij er gebruik wordt gemaakt van 7-zone matrassen van klimaatregulerend materiaal. In combinatie met ergonomische lattenbodems wordt een uitstekend ligcomfort gegarandeerd. De hoogwaardige pilotenstoelen met ergonomische eigenschappen zorgen ook tijdens het rijden voor het ultieme comfort.

Gezond binnenklimaat

Mechanische ventilatie in het voertuig is wettelijk voorgeschreven om een te hoog CO2- gehalte in de woonruimte te voorkomen. Dethleffs zorgt ervoor dat bij elk model afzonderlijk het optimale gehalte en de optimale verdeling worden gemeten. In de Dethleffs campers zit ook een AirPlus- systeem, welke zorgt voor een ventilatiecircuit. Zo ben je zeker van een gezonde binnenlucht, zonder schimmelvorming of vochtplekken.

Impressie van een Dethleffs camper

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Dethleffs camper?

Heb je nog vragen over Dethleffs of wil je een afspraak maken om een camper te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam