Dethleffs caravans

Jouw vakantie begint hier!

Dethleffs Caravans – dé ideale gezinscaravan

Een caravan die volledig op de wensen en behoeften aansluit van jou en je gezin? Bekijk dan onze Dethleffs caravans. Door de verschillende opties qua uitrusting zijn er mogelijkheden genoeg om een droom op wielen samen te stellen. Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe vrienden maken en tijd doorbrengen met het gezin: dát is waar vakantie om draait. Ontdek hoe het is om onderweg te zijn met een Dethleffs caravan en geniet van alles wat bij kamperen hoort!

Kwaliteit die altijd inspireert!

Alles wat Dethleffs caravans kenmerkt;

Dé ideale gezinscaravan

Dethleffs kun je ook wel de uitvinder van de caravan noemen. Toen Arist Dethleffs in 1931 met zijn gezin op pad wilde, ontwierp hij de eerste “woonauto”. De caravan zoals we hem nu kennen was geboren. Sindsdien is Dethleffs de absolute specialist in gezinskamperen en zijn ze onder meer zeer geliefd om hun populaire stapelbedcaravans. Dethleffs is tenslotte niet voor niets een echte ‘vriend van de familie’.

Veiligheid rondom!

Als het om veiligheidsuitrusting gaat, loop Dethleffs voorop in de kampeerindustrie. Veiligheidsrelevante onderdelen zoals een kwaliteitschassis, goede banden met veiligheidsreserve, een rookmelder, as-schokdempers en een stabilisatorkoppeling zijn daarom standaard inbegrepen bij Dethleffs caravans.

Impressie van een Dethleffs caravans

Dethleffs C'go

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Dethleffs caravan?

Heb je nog vragen over een Dethleffs caravan of wil je een afspraak maken om deze caravans te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam