Knaus campers

Kies je voor een half-integraal of integraal?

Knaus campers – Van compact tot exclusief

Kies je voor een Knaus half-integraal camper of gaat je voorkeur toch uit naar een integraal camper? Bij een integraal geniet je door middel van het grote voorruit van het perfecte uitzicht, zowel tijdens de reis als op de plaats van bestemming. Bij een Knaus halfintegraal heb je een duidelijke overgang tussen de cabine en het woongedeelte. Wat je ook kiest, alle Knaus campers staan bekend om hun hoogwaardige materialen en praktische details. Lees hieronder verder en wie weet geniet jij binnenkort van de vrijheid die beweegt!

Perfect verbonden!

Alles wat een Knaus camper kenmerkt;

  • Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel
  • Hoogwaardige details en gebruik van innovatieve materialen
  • Technologieën die een leven lang inspireren
  • Ruime keuken
  • Comfortabele sfeer
  • Uitstekend rijcomfort
  • Intelligente hulpsystemen
  • Centrale Servicebox voor maximaal bedieningscomfort

Betrouwbaarheid en veiligheid

Zeg je Knaus, dan zeg je pure Duitse kwaliteit. Deze campers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met geavanceerde voorzieningen om een veilige en zorgeloze reis te garanderen. De Knaus campers worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze blijven voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Interieur dat overtuigt

De eisen die gesteld worden aan het meubilair in de campers zijn enorm hoog. Daardoor bieden ze een hoog comfort, een aantrekkelijk design, veel opbergruimte, voldoende stopcontacten en sfeervolle en praktische verlichting. Met intelligente details, zoals ambiance verlichting wordt de woonruimte één van je lievelingsplekken van de gehele camper. Dankzij de comfortabele bedden kun je uitgerust jouw dag vol avontuur beginnen.

Impressie van Knaus campers

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Knaus camper?

Heb je nog vragen over Knaus campers of wil je een afspraak maken om deze campers te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam