Ontdek onze Knaus caravans

Boordevol passie en vakmanschap

Knaus Caravans – Uitstekende bouwkwaliteit

Knaus staat bekend om zijn passie, vakmanschap en uitstekende bouwkwaliteit. De caravans worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met het oog voor duurzaamheid en veiligheid. De innovatieve ontwerpen zijn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Dit resulteert in duurzame en betrouwbare caravans die jarenlang meegaan. Bij Henk Pen vind je een ruim aanbod Knaus caravans. Ontdek hier de vrijheid die beweegt!

Kwaliteit, comfort, innovatie en stijl

Kenmerkend voor Knaus caravans

  • Innovatieve en stijlvolle ontwerpen
  • Slimme opbergoplossingen
  • Comfortabele interieurs en klimaatbeheersing
  • Uitstekende bouwkwaliteit en hoogwaardige afwerking

Comfortabele interieurs

Knaus caravans zijn voorzien van comfortabele interieurs met hoogwaardige voorzieningen en afwerkingen. Denk hierbij onder andere aan comfortabele bedden, moderne badkamers en goed uitgeruste keukens. Door de geïntegreerde slimme opbergoplossingen in de caravans kun je al jouw kampeerspullen een plekje geven, zonder af te doen aan comfort en ruimte.

Stijlvolle ontwerpen

Knaus caravans staan bekend om hun stijlvolle en eigentijdse ontwerpen, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. De caravans zijn daarom niet alleen praktisch in gebruik, maar ook zeker mooi om te zien op de camping. Door het ruime aanbod van Knaus caravans, kun je zelf je droomcaravan uitzoeken die aan je specifieke behoeften en voorkeuren voldoet.

Impressie van Knaus caravans

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Knaus caravan?

Heb je nog vragen over een Knaus caravan of wil je een afspraak maken om een caravan te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam