UNIEK IN NEDERLAND: COMBI-LEASE

Auto én caravan leasen in één pakket!

De perfecte combi!

EEN UNIEK INITIATIEF VAN HENK PEN & HUISKES KOKKELER

Henk Pen introduceert samen met Huiskes Kokkeler een uniek concept in de recreatiebranche: het Combi-lease programma! Met dit unieke programma lease je een mooie Volkswagen T-Cross of Tiguan, samen met een hoogwaardige caravan van Tabbert of Weinsberg. Zowel zakelijke rijders als particulieren kunnen gebruik maken van het combi-lease programma van Henk Pen & Huiskes Kokkeler!

Het ideale vakantieduo

DE NIEUWE VW T-CROSS & WEINSBERG CARACITO 390

Deze combinatie rij je al vanaf €599,- per maand

Volkswagen T-Cross
Neem verrassend veel bagage mee en geniet van alle luxe en comfort. Door de prettige zitpositie heb je meer overzicht op de weg, terwijl de slimme rij-assistenten je extra veilig op weg helpen. Liever sportief? Wat stoerder? Of een andere kleur? Alles is mogelijk.

Weinsberg CaraCito 390
De Weinsberg CaraCito is consequent anders. Dat begint al bij de volledig elektrische uitrusting en de unieke prijs‐kwaliteitverhouding. De glaskeramische kookplaat, compressorkoelkast en de elektrische verwarming/airconditioning maken de CaraCito een zeer aantrekkelijke metgezel voor het hele kampeerseizoen!

Completerend in kwaliteit en stijl

DE NIEUWE VW TIGUAN & TABBERT SENARA

Deze combinatie rij je al vanaf €968,- per maand

Volkswagen Tiguan
De rijk uitgevoerde Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim en nu als hybride SUV met een grote portie premium comfort. Alles om je rijdende leven gemakkelijker te maken. Met een trekgewicht van 2.000 kg is de Tiguan R-Line business de ideale caravantrekker.

Tabbert Senara
Deze innovatieve, elegante caravan heeft de kenmerkende Tabbert kwaliteit en stijl die de Tiguan R-Line business perfect completeert. Het exterieur van de Tabbert Senara is elegant en tijdloos, met strakke lijnen en een verfijnde uitstraling. Het interieur is stijlvol, met hoogwaardige materialen, zorgvuldig gekozen kleurenpaletten en luxe accenten.

We adviseren je graag

WIJ ZETTEN HET VRIJBLIJVEND VOOR JE UITEEN

Elke situatie is anders, daarom zetten we alles graag eens vrijblijvend voor je op een rij. Heb je dus nog vragen over het combi-lease programma? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij ons of bij Huiskes Kokkeler in Aalten, Almelo, Doetinchem, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Keurmerk Private Lease

VEILIG, VERANTWOORD EN VERTROUWD LEASEN

Het Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een auto te private leasen met duidelijke algemene voorwaarden en eerlijke spelregels. De voordelen op een rij:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge lasten
  • Zekerheid bij klachten

Vragen over combi-lease? Stel ze gerust!

Heb je vragen over het leasen van een Volkswagen met caravan? Stel ze dan gerust aan Mark, Frank, Niels, Lars of Rick. Dit kan middels het contactformulier, maar bellen mag natuurlijk ook op: 053-2005578.

 

Naam