Over NKC

AL 45 JAAR DE GROOTSTE CAMPERCLUB VAN EUROPA

Onbezorgd camperplezier, dat is waar wij bij de NKC dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar naar streven. Voor camperaars in het algemeen en onze inmiddels 65.000 leden in het bijzonder. Als grootste camperclub van Europa willen wij informeren, inspireren en camperaars met elkaar in contact brengen. Nu en in de toekomst.

Voordelen NKC

ALS NKC LID HEB JE EEN STREEPJE VOOR

  • Jaarabonnement op Magazine Kampeerauto
  • Gratis Campercontact Pro abonnement
  • Belangenbehartiging voor camperaars
  • Met ons je camper leren kennen
  • Jouw gratis vraagbaak voor campervragen
  • Exclusief voordeel voor onze leden

Volop kansen voor iedereen

MORGEN BETER ZIJN DAN VANDAAG!

Henk Pen campers & caravans biedt een veilige en leerzame omgeving voor de persoonlijke groei van ons hele team, dit doen we o.a. door interne en externe coaching- en opleidingsprogramma’s. Bij ons zijn stagiaires volwaardige medewerkers, hebben we kunnen bijdragen aan succesvolle afstudeeropdrachten en bieden we volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons is het motto ‘Morgen beter zijn dan vandaag’.

Vitaliteitsprogramma

ALLES VALT EN STAAT MET DE GOEDE GEZONDHEID VAN ONS TEAM

In het Henk Pen vitaliteitsprogramma kunnen medewerkers diverse sporten uitproberen, korting krijgen op sportabonnementen en zich dagelijks te goed doen aan gratis vers fruit. Door middel van een app kun je gezondheidtips ontvangen, weekdoelen stellen en hulpmiddelen als hartslagmeters en Apple watches terugverdienen!

Ondersteuning lokale initiatieven

WIJ DRAGEN GRAAG EEN STEENTJE BIJ

Er gebeuren op lokaal niveau mooie dingen waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Dit zijn bijvoorbeeld initiatieven bij sportverenigingen, cultuur- of onderwijsinstellingen, maar Henk Pen steunt ook charitatieve stichtingen of individuen. Bekijk hieronder de tijdlijn met initiatieven die wij met trots ondersteunen!

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je een duurzame samenwerking aangaan met Henk Pen? Neem dan contact met ons op.

Naam