Camperverhuur bij Henk Pen; ontsnap de winter en ga voor de ultieme vakantie vrijheid!

De laatste jaren trekken mensen er steeds meer op uit met campers. En zo gek is dat ook niet, wanneer je je bedenkt dat een camper het ultieme gevoel van vrijheid geeft. Je kunt vrijwel gaan en staan waar je maar wilt. En met een camper kun je iedere dag genieten van een nieuw uitzicht. Dat wil je toch ook?

Huur direct een camper

Overwinteren met een camper

Een camper biedt de perfecte oplossing om lange en koude dagen te ontvluchten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het milde klimaat in Spanje of Portugal? Perfect weer om met de camper op vakantie te gaan en rond te trekken.

De aanschaf van een camper kan prijzig zijn. Daarom is het huren van een camper de perfecte oplossing! Zeker bij Henk Pen, waar je in de winterperiode tegen een zeer scherp tarief voor langere tijd een camper kan huren.

Camper huren bij Henk Pen

Wil je een camper huren in de winterperiode (november tot en met maart)? De prijs voor een geheel kalendermaand of een periode van 4 aaneengesloten weken in het laagseizoen bedraagt €2.660,- De huurperiodes lopen van de eerste tot de laatste dag van een kalendermaand of van vrijdag tot vrijdag.

Bij deze prijs is standaard een aantal goederen inbegrepen die jouw reis en vakantie vergemakkelijken en veiliger maken. Wil je er zeker van zijn dat je goed voorbereid en zonder zorgen op vakantie gaat? Bekijk dan onze inventarispakketten!

Waarom een camper huren bij Henk Pen

Als je een camper huurt bij Henk Pen, ben je verzekerd van een aantal zaken:

  • Altijd een perfecte camper die aan jouw wensen voldoet
  • De camper is maximaal 1 jaar oud. Wij verhuren alleen de nieuwste modellen
  • De camper is geheel kilometer vrij. Je maakt geen extra kosten voor gereden kilometers
  • Duidelijke instructies voor de camper, zowel persoonlijk als via instructiefilms

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd geraakt of wil je meer weten over het huren van een camper bij Henk Pen? Bel gerust naar: 053-2087594