Sunlight – Freedom is my life

Er schuilt zoveel meer in een Sunlight dan dat je op het eerste gezicht zou denken: slimme opbergruimte en veel aflegmogelijkheden. En dat vind je overal in terug: bv. de badkamer, multifunctioneel ontworpen. De campers van Sunlight zijn echte sfeermakers, ze brengen je in het beste humeur. Met een Sunlight Camper kan het avontuur beginnen! Ben jij er klaar voor? Henk Pen Campers en Caravans is een officiële dealer van Sunlight en staat klaar om u verder te helpen om uw droom uit te laten komen.

Sunlight onderscheidt zich door:

  • Sportief en comfortabel
  • Duitse degelijkheid
  • “De Sunlights zijn eenvoudig en goed”

Het merk Sunlight heeft een groot assortiment campers die bestaan uit:

De Sunlight campers kenmerken zich door de degelijke bouw, sportieve karakter en een bijzonder scherpe prijsstelling. Duitse degelijkheid voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kenmerken van Sunlight campers

  • Duitse topkwaliteit
  • Mooie uitvoeringen
  • Scherpe prijs
  • Sportief optreden

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij kunnen (nog) gewoon leveren.

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog een reservering op de productieruimte van ca. 200 voertuigen bij diverse fabrikanten. Mocht u dus nog een nieuwe of camper of caravan willen aanschaffen dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze reserveringen (levertijden in overleg). Wees er echter snel bij want er wordt veel gebruik gemaakt van deze reserveringen.

Neem een kijkje in het aanbod op onze website, kom eens binnen wandelen in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een droomcamper of caravan. Zelfs als hij niet van Sunlight is! Heeft u vragen over ons aanbod, de website of bezoekersuren dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen via onze online chat rechtsonder in beeld of belt u ons via ons telefoonnummer: 053-2000738.