Tabbert Da Vinci

Beleef stralende momenten!

De luxe, ruime Tabbert Da Vinci

Zoek je een caravan met technische innovaties aan de buitenkant, en een uitnodigend interieur? Dan is de Tabbert Da Vinci de perfecte caravan voor je! Door een modern en volledig nieuw designniveau, beleef je een nieuw tijdperk van kamperen. De extra grote caravan is perfect voor gezinnen!

Huiselijke en uitnodigende uitstraling!

Alles wat de Tabbert Da Vinci kenmerkt:

  • Opvallend exterieur in elegance flow design
  • Premium prijs-prestatie verhouding
  • Vriendelijk interieur met geraffineerde details
  • Indrukwekkende details
  • Ideaal voor gezinnen!

Hoogwaardige keuken 

Dankzij de authentieke en opvallende ontwerpen van het meubilair straalt het interieur een warme en uitnodigende sfeer uit. Met LED- lichtstrips onder het werkblad en onder de kasten wordt koken een waar genoegen, zelfs in de avond. Een koelkast op ooghoogte, ruime laden met soft-close functie maakt de weg naar een culinaire maaltijd snel en eenvoudig! 

Slimme opbergruimtes 

Door middel van slimme opslagruimtes is er genoeg plek om van de Tabbert Da Vinci je thuis te maken. De geïntegreerde opbergruimtes, zoals hoekrekken bieden extra ruimte voor decoraties of alledaagse benodigdheden.  

Impressie van de Tabbert Da Vinci

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in de Tabbert Da Vinci?

Heb je nog vragen over een Tabbert Da Vinci of wil je een afspraak maken om deze caravan te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 
 


Naam