Zaterdag 20 april 2024:

Kom langs op onze verhuurkijkdag!

Zien we jou op zaterdag 20 april?

Wat is er nou mooier dan het kampeerseizoen goed te beginnen en een kijkje te nemen bij de prachtige verhuurcampers en -caravans van Henk Pen? Dat kan op zaterdag 20 april tijdens onze jaarlijkse verhuurkijkdag! Dus heb je al een voertuig bij ons geboekt? Of ben je geïnteresseerd in het huren van een camper of caravan? Lees dan snel verder voor alle informatie over onze verhuurkijkdag!

Ik wil mijn huurcamper of -caravan komen bekijken

Ga jij dit jaar met een huurcaravan of –camper op stap? Hartstikke leuk! Natuurlijk ben je vast benieuwd: hoe ziet het voertuig eruit en wat kun je straks verwachten als je vakantie begint? Of misschien heb je nog vragen? Breng dan een bezoekje aan de verhuurkijkdag en laat de vakantievoorpret beginnen!

Let op: bij de boekingsbevestiging, die je hebt ontvangen via de mail, staat een boekingsnummer vermeldt. Zoek deze vast even op voordat je naar onze kijkdag komt. Zo weet je precies welk voertuig jij straks meeneemt op vakantie en kun je de camper of caravan makkelijker terugvinden!

Ik heb interesse in het huren van een camper of caravan

Heb je dit jaar nog geen camper of caravan gehuurd bij Henk Pen, maar ben je wel geïnteresseerd om te zien of er iets voor je volgende droomreis tussen zit? Ook dan ben je van harte welkom om langs te komen!

Onze verhuurkijkdag is namelijk niet alleen voor huurders, maar ook als je interesse hebt in het huren van een camper of caravan. Je kunt die dag alle huurcampers en -caravans uitgebreid van buiten én binnen bekijken. Onze verhuurmedewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EEN GEZELLIG DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN!

Verhuurkijkdag in het kort

WAAR EN WANNEER?

  • Zaterdag 20 april 2024
  • 10.00 – 16.30 uur
  • Westsingel 2 in Haaksbergen
  • Foodtruck met heerlijk eten beschikbaar van Thoms Concept Catering
  • Koffie en thee staan voor je klaar

Liever direct boeken?

Wil je niet wachten tot de verhuurkijkdag en liever direct boeken? Of wil je zien welke prachtige verhuurcampers en -caravans wij in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje op ons vernieuwde boekingsplatform. Hier zie je direct welke campers en caravans er in jouw vakantieperiode beschikbaar zijn!

NIEUW TIJDENS DEZE VERHUURKIJKDAG

Ontdek onze huur-accessoires nu zelf!

Wist je dat je tijdens deze editie van de verhuurkijkdag nu ook al onze huur-accessoires van dichtbij kunt bekijken? Zo staan er demo-opstellingen van airco’s, zakluifels, onze mini-vaatwasser en de inventarispakketten. Je kunt ze hier allemaal uitgebreid bekijken en zelfs uitproberen. Daardoor weet je precies waar je straks mee op vakantie gaat!

Familie Bosman vertelt:


“Al jaren gingen wij met onze kinderen met een tent kamperen. Frankrijk, Italië, Oostenrijk, we hebben zo al heel wat landen bezocht. Toch waren we benieuwd hoe het zou zijn om een keer met een camper op vakantie te gaan. Daarom besloten we wat campers te gaan bekijken tijdens de verhuurkijkdag van Henk Pen.

Het was een groot succes! Wij en de kinderen hadden een gezellige middag. Alle campers en caravans stonden netjes op een rij en we mochten overal naar binnen lopen. Toen we een vraag hadden over het hefdak van een buscamper werden we goed geholpen door één van de medewerkers.

Uiteindelijk besloten we om een Dethleffs Just Go te huren voor een weekje naar de Ardennen. We hebben een hele leuke vakantie gehad met deze camper en zijn heel wat mooie ervaringen rijker! De kinderen vragen nu al wanneer we weer op vakantie gaan!”

KOPEN NA HUREN

Wist je dat..?

Wist je dat onze verhuurwagens na het kampeerseizoen beschikbaar komen voor de verkoop? Dus ben je na je reis helemaal verknocht geraakt aan jouw huurcamper of -caravan? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen! Daarom heb je als huurder straks eerste keuze bij het kopen na huren.

Bekijk de sfeerfoto’s van de vorige edities

Tot ziens tijdens de verhuurkijkdag op 20 april!

Vragen over de verhuurkijkdag?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

 

Naam