GroenGedaan!

HENK PEN HEEFT HET KEURMERK GROENGEDAAN!

Een bedrijf met het keurmerk GroenGedaan! repareert, herstelt en voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat jij daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is uiteraard van hoge kwaliteit. Kiezen voor een duurzaam bedrijf is wél een goede manier om bij te dragen aan een beter milieu en een betere leefomgeving.

Voordelen van duurzaam werken

5X DUURZAAM

  • Duurzaam werken is beter voor het milieu
  • Duurzaam werken is beter voor de samenleving
  • Duurzaam werken bespaart kosten
  • Duurzaam werken is toekomstbestendig
  • Duurzaam werken draagt bij tot een gezondere werkomgeving

Volop kansen voor iedereen

MORGEN BETER ZIJN DAN VANDAAG!

Henk Pen Campers & Caravans biedt een veilige en leerzame omgeving voor de persoonlijke groei van ons hele team, dit doen we o.a. door interne en externe coaching- en opleidingsprogramma’s. Bij ons zijn stagiaires volwaardige medewerkers, dragen we bij aan succesvolle afstudeeropdrachten en bieden we volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons is het motto niet voor niets: “Morgen beter zijn dan vandaag.”

Vitaliteitsprogramma

ALLES VALT EN STAAT MET DE GOEDE GEZONDHEID VAN ONS TEAM

Met het Henk Pen vitaliteitsprogramma kunnen medewerkers diverse sporten uitproberen, sporten met korting en zich dagelijks te goed doen aan gratis vers fruit. Door middel van een app kun je gezondheidstips ontvangen, sportieve weekdoelen stellen en hulpmiddelen als hartslagmeters en Apple Watches terugverdienen!

Ondersteuning lokale initiatieven

WIJ DRAGEN GRAAG ONS STEENTJE BIJ

Er gebeuren op lokaal niveau mooie dingen, waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Dit zijn bijvoorbeeld initiatieven bij sportverenigingen, cultuur- of onderwijsinstellingen, maar Henk Pen steunt ook charitatieve stichtingen of individuen. Bekijk hieronder de tijdlijn met initiatieven die wij met gepaste trots ondersteunen!

Heb je vragen over onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Heb je nog vragen of wil je een duurzame samenwerking aangaan met Henk Pen? Neem dan contact met ons op.

Naam