Caravan onderhoud voor ieder type

Een goed caravan onderhoud kan de levensduur van jouw caravan enorm ten goede komen. Uiteraard ook niet geheel onbelangrijk is de verbeterde verkeersveiligheid. Er is niks zo vervelend dan wanneer je onderweg bent naar jouw vakantieadres en je met stukken langs de weg komt te staan. Het kost je onnodig veel tijd en geld, terwijl je al op de camping in een zonnig oord had kunnen staan. Kies daarom voor periodieke caravan controle waardoor je altijd met een veilig gevoel op pad kunt.

Onderhoud voor caravans van alle merken

Bij Henk Pen onderhouden wij niet alleen caravans die wij zelf verkopen, maar ook andere caravans. Breng wat voor caravan dan ook langs in onze werkplaats voor een gedegen, vakkundige controle. Na afloop wordt jouw caravan voorzien van een BOVAG-sticker met daarop de datum van de beurt. Een BOVAG-onderhoud staat garant voor een check op maar liefst 60 belangrijke onderdelen aan een caravan door een erkend BOVAG-monteur.

Eventuele reparaties worden uiteraard altijd met je overlegd. Zo kom je nooit achteraf voor een verrassing te staan. Voor verdere vragen kun je terecht op een van de desbetreffende pagina’s of kun je ons bereiken via ons telefoonnummer of onze online chat.