Adria dealer

Uitstekende kwaliteit voor een memorabele ervaring

Ontdek de voordelen van Adria

Adria is een bekende naam in de wereld van campers en caravans. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, innovatieve ontwerpen en zijn duurzaamheid. Adria is ontstaan in Slovenië en heeft een lange geschiedenis van het produceren van recreatievoertuigen, die geliefd zijn bij kampeerders over de hele wereld. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. Ben je op zoek naar een Adria dealer? Dan kun je natuurlijk terecht bij Henk Pen!

Comfortabel & stijlvol reizen

Alles wat een Adria kenmerkt

  • Meer dan 50 jaar ervaring en kennis 
  • Innovatief ontwerpen die inspelen op de markt
  • Duurzame productie van kwaliteitsvoertuigen 
  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding  
  • Moderne en functionele ontwerpen 
  • Ruim aanbod aan campers
  • Hoog comfort en gebruiksgemak 

Innovaties en hoogwaardige materialen 

Adria besteedt veel aandacht aan het aerodynamische ontwerp van hun voertuigen om de luchtweerstand te verminderen. Hierdoor kennen de campers een lager brandstofverbruik. Het merk Adria gebruikt ook hoogwaardige isolatiematerialen en constructietechnieken. Zo bieden deze voertuigen een uitstekend comfort tijdens alle seizoenen!

Technologische ontwikkelingen 

Het merk Adria integreert voortdurend de nieuwste technologieën, zoals energie-efficiënte verwarming en koelsystemen, slimme besturingspanelen en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo maken ze ook gebruik van achteruitrijcamera’s, parkeersensoren, elektronische stabiliteit controle (ESC) en verbeterde remsystemen. Alle campers van Adria zijn uitgerust met efficiënte verwarmingssystemen zoals Truma, die zorgen voor een goede en gelijkmatige warmte in het voertuig.  

Impressie van Adria

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in Adria?

Heb je nog vragen over een Adria of wil je een afspraak maken om deze campers te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam