Henk Pen vertrouwde Adria dealer in Nederland

Henk Pen is officieel dealer van Adria campers. Dit betekent dat je via onze showroom toegang hebt tot de nieuwste en mooiste campers van Adria. Ook voor buscampers van Adria kun je bij ons terecht!

Het merk Adria staat voor stijlvolle, comfortabele en unieke campers en buscampers. Ze worden onder andere gekenmerkt door de hoge kwaliteit, het oog voor detail en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd naar het aanbod van de nieuwste en mooiste campers en buscampers van Adria? Bekijk ons aanbod van Adria campers hier!

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onze Adria campers te komen bekijken in onze showroom in Haaksbergen. Liever eerst huren in plaats van kopen? Geen probleem! Ook in onze verhuurvloot hebben wij een aantal mooie modellen beschikbaar van Adria. Hier vind je alle informatie over onze verhuur.

Heb je al eerder een Adria camper of caravan gehad, maar ben je nu toe aan iets anders? Ook dan ben je bij Henk Pen aan het juiste adres! Voor een weloverwogen advies of vrijblijvend inruilaanbod kun je contact met ons opnemen via onze online chat, of bellen via ons telefoonnummer 053-2087588.

Waarom kiezen voor een Adria caravan of camper? 

Adria staat voor stijlvolle, comfortabele en unieke campers en caravans. Adria heeft meer dan 50 jaar ervaring in de kampeerbranche. Alle Adria modellen worden gebouwd in een zeer moderne fabriek in Slovenië. Adria streeft naar duurzame ontwikkeling en productie van kwaliteitscaravans, kampeerauto’s en stacaravans. Het doel is om veilige, functionele en betrouwbare producten te produceren voor tevreden klanten die vakantie willen vieren.

Kenmerken van Adria zijn:

  • Hoge kwaliteit, betrouwbare en duurzame producten
  • Intelligent ontwerp met oog voor detail
  • Prestatiegericht ontworpen voor uw veiligheid, comfort en plezier
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Eersteklas productie van prijswinnende voertuigen

De mooiste Adria occasion caravans en campers

Ben je op zoek naar een occasion van Adria? Naast het assortiment van de nieuwe voertuigen beschikt Henk Pen ook over een groot aanbod aan occasions van Adria. Naast de campers van Adria heeft Henk Pen ook regelmatig Adria caravan occasions staan. Neem dus gerust een kijkje in onze showroom of bekijk het aanbod caravan occasions hier. Heb je op dit moment een camper of caravan van Adria en ben je er juist op uitgekeken? Overweeg dan gebruik te maken van de inkoopservice van Henk Pen. Hier vind je alle mogelijkheden van onze inruilservice toegelicht.

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij blijven leveren

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog de mogelijkheid om nieuwe campers en caravans te leveren dankzij onze speciale contracten met diverse fabrikanten. Mocht je dus nog een nieuwe of camper of caravan willen aanschaffen dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze contracten (levertijden zijn in overleg). Wees er snel bij! 

Neem een kijkje in het aanbod op onze website, kom eens binnen wandelen in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw droomcamper of –caravan!

Adria camper & caravan onderhoud in onze werkplaats

Heeft jouw Adria camper of caravan schade of mankementen die opgelost moeten worden? Breng hem dan langs in onze werkplaats. Wij werken in onze werkplaats met ervaren monteurs die over veel vakkennis beschikken. Zij kunnen de kwaliteit en comfort van Adria campers en caravans waarborgen.

Naast schade en onderhoud aan jouw Adria camper of caravan kun je bij Henk Pen ook terecht voor periodieke keuringen en checks. Daarnaast is Henk Pen een officieel onderhoudspunt voor Adria. Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden kun je een kijkje nemen op onze werkplaatspagina

Maak voor het bezoeken van onze werkplaats eerst een afspraak bij de werkplaatsreceptie. Neem hiervoor contact op via 053-2000884.