Biedt uw caravan te koop aan

Jouw caravan te koop aanbieden kan een hele klus zijn. Ten eerste moet het voertuig natuurlijk van top tot teen schoongemaakt worden. Daarnaast is het ook nog maar de vraag of alles even goed werkt als voorheen. Je voorkomt een hoop gedoe door je caravan bij Henk Pen aan te bieden. Wij zijn altijd geïnteresseerd in een goede, nette caravan. Ook met schade zijn wij bereid een bod uit te brengen. Onze werkplaats zal na de aankoop de caravan herstellen. Hij komt dus niet in de showroom en verkoop voordat hij piekfijn in orde is. Zo komt de koper nooit voor een vervelende verrassing te staan.

Een tweedehands caravan kopen

Ons aanbod aan occasions is enorm uitgebreid. Voor zowat ieder budget hebben wij een prachtige caravan in goede staat in de aanbieding. Van bekende merken als Dethleffs, Adria en Weinsberg tot minder bekende merken. Alle tweedehands caravans worden eerst goed nagelopen voordat ze in de verkoop gaan. Je zult dus nooit een caravan te koop aantreffen bij Henk Pen waarbij nog mankementen aanwezig zijn. Bekijk online ons volledige aanbod op onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom. Heb je vragen over een caravan? Onze verkopers zullen je vragen met zorg beantwoorden.

Gloednieuwe caravan te koop

Je kunt ook bij Henk Pen terecht voor een gloednieuwe caravan. Naast occasions hebben wij ook een ruim aanbod aan nieuwe caravans. Van Bürstner tot Kip, het is verkrijgbaar bij jouw caravanspecialist in Haaksbergen. Vind je de aankoop van een caravan een behoorlijke stap en huur je er liever een? Neem dan een kijkje in ons verhuuraanbod. Voor ieders wens is er wel een mooie caravan te vinden.