Caravan tweedehands kopen

Het kopen van een tweedehands caravan kan de nodige zorgen veroorzaken. Is de verkoper betrouwbaar? Of nog erger, koop ik een caravan die verborgen mankementen heeft? Wanneer je voor de aankoop van een occasion uit de showroom van Henk Pen kiest, voorkom je in ieder geval veel problemen voor jezelf. Uiteraard zijn onze verkopers uiterst betrouwbaar en zullen ze je waarheidsgetrouwe informatie geven over onze modellen. Samen met onze verkoper krijg je de mogelijkheid om een wandeling door de showroom te maken. Daarmee heb je direct een inzicht in wat er te koop wordt aangeboden. Als je een vraag hebt over een tweedehands model dat je ziet, zullen onze medewerkers je zo goed mogelijk te woord staan.

Grondige check in de werkplaats

Het voordeel van de aankoop van een tweedehands caravan bij Henk Pen zit hem voornamelijk in onze kennis. In onze werkplaats werken vakbekwame mensen met een schat aan ervaring. Zij kijken alvorens een tweedehands model in de showroom terecht komt, de caravan volledig na. Zijn er mankementen of schadeposten? Dan worden deze weggewerkt. Een grondige check ligt ten grondslag aan de verkoop van een representatief model. Geen enkele tweedehands caravan verschijnt in onze showroom zonder controle. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je al na korte tijd met stukken staat.

Voordelen van een tweedehands caravan

Het aankopen van een reeds gebruikt model brengt vele voordelen met zich mee. Een belangrijke reden om voor een dergelijke aankoop zit vaak in de prijs. Waar je voor een gloednieuwe caravan vaak de volle pond betaald, kun je bij een occasion vaak al een caravan kopen voor een mooi bedrag. Hoewel het model niet meer gloednieuw is, zul je in de meeste gevallen weinig verschil merken. In onze webshop en showroom zijn uiteenlopende modellen van onder meer Adria, Weinsberg en Dethleffs te vinden. Wil je je toch liever ook even verdiepen in gloednieuwe caravans? Neem dan een kijkje in ons aanbod via deze link.