HENK PEN WERKPLAATS

Bekleding van je caravan reinigen bij Henk Pen

Het reinigen van de bekleding in je caravan kan een helse taak zijn. Hardnekkige vlekken of vervelende geurtjes zijn er maar lastig uit te krijgen met lauw water en een beetje zeep. Een bekledingsreiniger durf je niet goed te gebruiken vanwege de kansen op beschadiging van het kunststof rondom de bekleding. Breng je caravan langs bij Henk Pen en wij nemen de reiniging van de caravan bekleding met liefde van je over. Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur is de stoffering in je caravan of camper binnen de kortste keren weer als nieuw.

HENK PEN WERKPLAATS

Professionele reinigingsbeurt

Zoals je wellicht al had gedacht, gaat er niks boven een professionele reinigingsbeurt. Een beurt met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgt voor een aangename geur en een mooi aanzicht. Het zal zelfs voelen alsof je caravan gloednieuw is. Ben je veel op pad met de caravan, dan zul je beamen dat het interieur na een tijdje niet zo fris meer ruikt. Etenslucht of gewoon een muffe doorgeleefde geur kan ervoor zorgen dat je minder kunt genieten van je welverdiende vakantie. Heeft u een vraag over de reiniging van uw caravan? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer, de online chat of het formulier onder aan de pagina.

Andere reinigingsmethoden

HENK PEN WERKPLAATS

Niet alleen de bekleding in je caravan moet met enige regelmaat onderhouden worden; ook het reinigen van je exterieur is noodzakelijk voor een duurzaam behoud. Laat de buitenkant van je caravan of camper nauwkeurig reinigen in de wasstraat van Henk Pen. Onze speciale shampoo zorgt voor een extra beschermend laagje waardoor vuil niet kan hechten. Je hoeft zo na gebruik enkel je caravan even af te spoelen met water en hij is weer als nieuw. Voor meer informatie over deze reinigingsmethode kunt op deze pagina terecht.

Heb je een camper en ben je op zoek naar een soortgelijke behandeling? Klik dan op deze link.