Henk Pen vertrouwde Dethleffs dealer Nederland

Henk Pen is officieel dealer van de Dethleffs campers en caravans. Dit betekent dat u via onze showroom toegang heeft tot de mooiste en de nieuwste caravans en campers Dethleffs. Het merk Dethleffs onderscheidt zich onder andere door de familie gedachte en de ruime ervaring in de kampeerwereld. Henk Pen campers en caravans beschikt over een groot assortiment voertuigen van Dethleffs. De campers en caravans van Dethleffs kenmerken zich onder andere door een goede prijs-kwaliteitsverhouding, luxe standaarduitrusting en maximale veiligheid. 

Bent u op zoek naar de mooiste caravans en campers van Dethleffs? Bekijk dan het gehele aanbod van Henk Pen via onze website. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom om een bezichtiging te doen. Ook in de verhuur hebben wij een aantal modellen beschikbaar van Dethleffs. Bekijk via deze link ons verhuuraanbod. Heeft u al eerder een Dethleffs camper of caravan gehad, maar bent u nu toe aan iets anders? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Henk Pen. Voor een weloverwogen advies kunt u contact met ons opnemen via onze online chat. Ook zijn wij bereikbaar via ons telefoonnummer en onderstaand contactformulier.

Het merk Dethleffs heeft een groot assortiment voertuigen die bestaan uit:

Waarom kiezen voor een Dethleffs caravan of camper? 

De uitvinder van de caravan: Dethleffs, uw vriend van de familie. De naam Dethleffs staat al meer dan 85 jaar voor innovatieve ontwikkelingen, een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en niet te vergeten, eersteklas kwaliteit. Dethleffs is voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Wanneer je een dethleffs koopt, krijg je de hoogste kwaliteit en een volledig ontwikkeld voertuig. Dethleffs heeft een groot assortiment campers en caravans, voor elk wat wils!

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar u reis ook naartoe gaat: de caravans en kampeerauto’s van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eersteklas afwerking, individuele uitrusting en in ieder geval voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service.

Kenmerken van Dethleffs campers en caravans

  • Luxe standaarduitrusting
  • Maximale veiligheid
  • Ruime kook- en slaapgelegenheid
  • Grote opslagruimte
  • High-tech opbouw
  • Uitstekend geïsoleerde wanden, hoog ademend vermogen van materialen en goede ventilatie zorgen voor een uitstekend binnenklimaat

Nieuwe- en Occasion Dethleffs caravans en campers

Naast het grote assortiment van nieuwe voertuigen van Dethleffs beschikt Henk Pen ook over een groot aanbod aan Occasions. Ook Dethleffs campers en caravans occasions hebben wij in onze showroom staan. Neem dus gerust een kijkje in onze showroom of bekijk het totale aanbod occasions hier. Heeft u op dit moment een camper of caravan van Dethleffs en bent u er juist op uitgekeken? Overweeg dan gebruik te maken van de inkoopservice van Henk Pen. Hier vindt u ook de mogelijkheden van onze inruilservice.

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij kunnen nog gewoon leveren

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog de mogelijkheid om nieuwe campers en caravans te leveren dankzij onze speciale contracten met diverse fabrikanten. Mocht u dus nog een nieuwe of camper of caravan willen aanschaffen dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze contracten (levertijden in overleg). Wees er snel bij! 

Neem een kijkje in het aanbod op onze website, kom eens binnen wandelen in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een droom camper of caravan.

Dethleffs camper & caravan onderhoud

Heeft u op dit moment een Dethleffs camper of caravan en heeft deze schade of mankementen die opgelost moeten worden? Breng hem dan langs in onze werkplaats. Wij werken in onze werkplaats met ervaren monteurs die over veel vakkennis beschikken die de kwaliteit en comfort van Dethleffs campers en caravans waarborgen. Naast schade en onderhoud aan uw Dethleffs camper of caravan kunt u bij Henk Pen ook terecht voor periodieke keuringen en checks. Daarnaast is Henk Pen een officiële onderhoudspunt voor Dethleffs. Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden kunt u een kijkje nemen op onze werkplaats pagina

Maak voor het bezoeken van onze werkplaats eerst een afspraak bij de werkplaatsreceptie. Neem hiervoor op via: 053-2000319 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)