Elddis caravans bij Henk Pen

Elddis caravans zijn al tientallen jaren een begrip op de Nederlandse markt van caravans. De Britse kampeerfabrikant weet als geen ander in te spelen op de behoeftes van de Nederlandse caravanhouder. Een eigentijdse unieke uitstraling maakt dit type caravan erg populair. Met name de ramen aan de voorkant zorgen ervoor dat een Elddis met enige regelmaat op de campings te bewonderen is. Een luxe caravan voor zowel de grote familie als een kinderloos stel. Bij Henk Pen koop en huur je jouw Elddis caravans. Kom eens kijken in onze showroom of bezichtig ons volledige aanbod op onze website.

Caravan reparatie of verkoop

Naast het huren en kopen van caravans heb je bij Henk Pen nog verschillende andere mogelijkheden. Wanneer je al een tijdje met jouw Elddis of caravan van een ander merk rondrijdt en je het tijd vindt voor een nieuw model, dan is de inkoopservice van Henk Pen een prachtige uitkomst. Je biedt jouw camper of caravan bij ons te koop aan en onze verkopers bereiden vervolgens een bod voor. Ook met schade of mankementen wordt een aankoop overwogen. Deze kosten zullen dan verhaald worden op de prijs. De reparatie vindt plaats in onze eigen werkplaats.

Kijk voor het ons gehele aanbod aan caravans op onze website via deze link. Heb je vragen of opmerkingen over ons aanbod, de werkplaats of onze inkoopservice? Neem dan contact met ons op via onze online chat of bel ons op ons telefoonnummer!