Voordelen van onze inkoopservice

GEEN GEDOE, EN DIRECT UITBETAALD

Camper of caravan verkopen? Onze inkoopservice is een ideale uitkomst als je bent uitgekeken op je kampeervoertuig. Er zijn verschillende manieren om (een deel van) het aankoopbedrag terug te krijgen. Zelfs met schade of mankementen is het mogelijk dat wij je camper of caravan overnemen. Voordat wij een voertuig in ons aanbod opnemen, wordt hij volledig gecheckt en eventueel gerepareerd.

Waarom verkopen aan Henk Pen

5 REDEN OM TE VERKOPEN AAN HENK PEN

  • Altijd een serieus en realistisch bod
  • Zelfs (na overleg) inkoop mogelijk bij schade of mankementen
  • Geen onbekenden aan huis voor bezichtigingen
  • Maak gebruik van de expertise van onze verkopers
  • Inruil of bemiddeling is ook mogelijk

Taxeer jouw voertuig

Ontvang razendsnel de waarde van jouw camper of caravan

Wil je de inkoopwaarde van je camper of caravan berekenen, gebruik dan onze taxatietool. In slechts een paar eenvoudige stappen ontvang je een schatting van de inkoopwaarde van jouw kampeervoertuig.

Henk Pen voor ondernemers

GEBRUIK HET HENK PEN VERKOOPPLATFORM

Ben je een kleinere verkoper van tweedehands campers en caravans? Maak dan gebruik van Henk Pen als verkoopplatform. Voor een afgesproken percentage verkopen wij voor jou je voertuigen. Zo maak je gemakkelijk gebruik van de expertise en bereik van Henk Pen.

Een uitstekende kans voor jou als ondernemer op het gebied van camper- en caravanverkoop. Uiteraard is het ook mogelijk om het voertuig op te laten nemen in de 10.000 m2 grote showroom van Henk Pen.

Vragen?

Heb je vragen over de inkoop, inruil of bemiddeling van jouw camper of caravan, neem dan gerust even contact op met ons!

 

Naam