Fietsendrager voor camper en caravan – Neem moeiteloos je fiets(en) mee!

Wat is er nou leuker dan tijdens de vakantie de omgeving te verkennen op de fiets? Met een fietsendrager op je camper, caravan of buscamper neem je eenvoudig tot wel drie fietsen mee. Zelfs elektrische fietsen zijn bij bepaalde fietsendragers geen probleem! Of wat dacht je van een elektrische fietslift, waarbij je de fiets niet meer hoeft te tillen? Lees snel verder en ontdek alles over deze onmisbare aanvulling voor jouw vakantie!

Maak fietsen onderweg eenvoudig!

Blijf actief en mobiel tijdens je reizen met de handige fietsendragers, speciaal ontworpen voor kampeerders. Of je nu met de camper of caravan reist, een fietsendrager is een praktisch hulpmiddel om je fietsen mee te nemen.

Bij Henk Pen vind je een breed scala aan fietsendragers. We begrijpen dat elektrische fietsen populair zijn onder kampeerders, daarom hebben we ook modellen die geschikt zijn voor deze zwaardere elektrische fietsen. Kies voor gemak en mobiliteit, zodat je altijd kunt genieten van het fietsen!

Thule fietsendrager

De fietsendragers van het merk Thule bieden de perfecte oplossing om je fietsen veilig en gemakkelijk te vervoeren. Thule staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De fietsendragers zijn ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak en functionaliteit. Ze zijn eenvoudig te installeren en te beveiligen. Bovendien bieden ze een stevige en stabiele montage.

Thule fietsendragers zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende fietsen, waaronder stadsfietsen en elektrische fietsen. Ze zijn ontworpen om het gewicht van de fietsen gelijkmatig te verdelen en te zorgen voor minimale beweging tijdens het rijden.

Enduro fietsendrager

De fietsendragers van het merk Enduro staan bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De fietsendragers van Enduro zijn stevig en stabiel, en zorgen voor een veilige bevestiging van je fietsen tijdens het transport. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Ze bieden handige functies, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de kofferbak van je auto, zelfs wanneer de fietsen op de drager staan. Daarnaast zijn ze voorzien van veiligheidsvoorzieningen, om je fietsen te beschermen tegen diefstal.

Prostor E-Bike Lift

Maak kennis met de fietsendrager met elektrische lift!

Dankzij de elektrische lift van de Prostor fietsendrager kunnen de fietsen moeiteloos op het draagplatform worden gereden, dat volledig tot aan de grond zakt. Met slechts één druk op de knop tilt de lift de fietsen omhoog naar een veilige hoogte. Dit maakt het gemakkelijk om de fietsen te laden, zonder dat er krachtige tilhandelingen nodig zijn.

Deze fietsendrager is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor kampeerders. De geluidsarme 12 volt geïntegreerde motor kan een gewicht van maximaal 60 kilogram tillen. Dit komt overeenkomt met vier reguliere fietsen of twee E-bikes. Het is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing die mobiliteit en vrijheid biedt tijdens het reizen.

Van Bike 2 fietsendrager

Maak kennis met de fietsendrager voor buscampers!

De Van Bike 2 fietsendrager is ideaal voor kampeerders met een buscamper. Met een soepele beweging zwaait de drager uit wanneer je de sluitpin losmaakt, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de deuren van de buscamper. De scharnieren van de deur worden niet extra belast.

De Van Bike 2 biedt voldoende hoogte om de grond niet te raken bij het oprijden. Daarnaast kun je, indien de camper een trekhaak heeft, deze nog steeds gebruiken in combinatie met de fietsendrager. De Van Bike 2 heeft genoeg capaciteit om meerdere fietsen veilig te vervoeren.

FIETSENDRAGERS…

Wist je dat?

Sommige fietsendragers voor campers en caravans hebben speciale bevestigingssystemen die ervoor zorgen dat je fietsen stevig op hun plaats blijven, zelfs op hobbelige wegen. Deze systemen omvatten vaak verstelbare wielgoten, riemen of klemmen die de fietsen veilig vastzetten en voorkomen dat ze tijdens het rijden gaan schuiven of wiebelen.

Heb je nog vragen over fietsendragers, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)