Kleine campers te koop

Bij Henk Pen staan zowel tweedehands als gloednieuwe kleine campers te koop. Een compact voertuig kan erg handig zijn als je met zijn tweeën bent en je een goede wendbaarheid van je camper belangrijk vindt. Waar je normale opbouwcampers niet zomaar overal neer kunt zetten, is het parkeren met bijvoorbeeld een van deze camper een stuk gemakkelijker. In de meeste gevallen is een camper van dit formaat qua exterieur niet meer dan een busje. Je kunt deze gemakkelijk parkeren op een parkeerplaats voor normale personenvoertuigen. Erg gemakkelijk als je onderweg even wil stoppen voor een plas- of drinkpauze. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je geen parkeerplekje kunt vinden.

Compacte campers

Met een aankoop van een compacte camper staat niks je in de weg van een impulsief week(end)je weg. Doordat de omvang van een van- of buscamper vaak zo compact is, kun je hem gemakkelijk op een normale parkeerplaats op straat of in een parkeergarage parkeren. Hierdoor kun je gemakkelijk de camper pakken en zomaar ergens naartoe gaan. Bij het bezit van een opbouwcamper gaat dat doorgaans wat lastiger. Vaak moet hij klaargemaakt worden voor vertrek en staat hij gestald in een speciale camperstalling. Een kleine camper heeft doorgaans géén toilet- of doucheruimte. Meestal is ook de koelkast en watertank wat kleiner dan bij een opbouwcamper.

Kleine tweedehands en nieuwe campers te koop

Of je nu op zoek bent naar een kleine tweedehands of juist nieuwe camper, bij Henk Pen is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. Bekijk het gehele aanbod op onze website of kom eens langs in de showroom. Onze verkopers helpen je graag verder bij vragen. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via onze online chat of ons telefoonnummer. Schroom dus niet om vragen te stellen over ons aanbod aan kleine campers.