Zeer complete, vrijwel nieuwe, goed onderhouden campers en caravans mét garantie

Kopen na huren

Verhuurcampers en -caravans komen beschikbaar in de verkoop

Huur jij dit jaar een camper of caravan bij Henk Pen? Dan is het goed om te weten dat deze kampeervoertuigen aan het einde van het kampeerseizoen beschikbaar komen voor de verkoop. Kopen na huren biedt een aantal voordelen en is daardoor extra aantrekkelijk! Je leest er hier meer over.

Voordelen van kopen na huren

Als huurder heb jij straks als eerste de kans om jouw huurvoertuig aan te schaffen, voordat deze campers en caravans in de reguliere verkoop beschikbaar komen. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen. We zetten ze hier voor je op een rij:

  • Je hebt de ultieme proefrit al gemaakt!
  • De huurvoertuigen zijn voorzien van een zeer complete uitrusting
  • Vrijwel nieuwe campers en caravans met weinig kilometers op de teller
  • Volledige garantie bij aanschaf
  • Zeer goed onderhouden in onze eigen werkplaats
Verhuurcampers staan uitgestald bij het pand van Henk Pen.

KUN JIJ OOK AL NIET MEER WACHTEN?

Bekijk ons aanbod campers en caravans

Ben je na het huren zo enthousiast geworden dat je liever meteen wilt kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod campers en caravans. Van nieuw tot jong gebruikt en alles daartussenin, bij ons vind je altijd een camper of caravan die aansluit op jouw wensen!

Hoe werkt kopen na huren?

Je gaat dit jaar met een huurcaravan of -camper van Henk Pen op vakantie. Aan het einde van het kampeerseizoen ontvang je van ons een e-mail met de vraag of je geïnteresseerd bent om het huurvoertuig te kopen. Let op, dit is één week voordat de camper of caravan in de reguliere verkoop beschikbaar komt.

Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan heb jij als huurder eerste keuze. Wie weet profiteer jij straks van alle voordelen van kopen na huren met jouw eigen camper of caravan!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je nog vragen over kopen na huren? Of wil je doorgeven dat je interesse hebt om jouw huurvoertuig te kopen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

 
Naam