T@B caravan

Opvallend, compact en uniek!

T@B Caravans – Compact en lichtgewicht

De T@B caravan is een opvallende, unieke en lichtgewicht caravan die bekend staat om zijn druppelvormige, retro-uitstraling en compacte ontwerp.  De caravan werd in 2001 geïntroduceerd en is inmiddels niet meer weg te denken uit de caravanwereld. De druppelvormige caravan is licht van gewicht en straalt vooral plezier en avontuur uit! Lees nu alles over de unieke T@B 320 en T@B 400 caravans!

Compact formaat en kwaliteit

Alles wat T@B kenmerkt

Lichtgewicht caravan

De T@B caravan staat bekend om zijn lage gewicht en is daarom ideaal voor auto’s die niet veel kilo’s mogen trekken. Als je auto minimaal 800 kg of 1000kg mag trekken en een leeggewicht + maximaal laadvermogen van minder dan 3500 kg heeft, dan is dit de ideale caravan voor jou.  Ook is deze lichtgewicht caravan zeer geschikt voor elektrische auto’s!

Compact en efficiënt

De T@B caravan heeft, ondanks zijn bescheiden afmetingen, een verrassend ruim interieur. Dankzij het doordachte ontwerp maakt de T@B caravan efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor je toch altijd genoeg ruimte hebt voor jouw kampeerspullen. Zo is de caravan compact van buiten, maar ruim van binnen!

Impressie van de T@B caravans

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in T@B caravan?

Heb je nog vragen over een T@B caravan of wil je een afspraak maken om deze caravans te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Naam