Tabbert Cellini

Maximaal genieten

Een buitengewone symbiose, de Tabbert Cellini

Het bouwen van een caravan die alle vergelijkbare modellen overstijgt, dat was de drijfveer voor de Tabbert Cellini. Het streven naar perfectie, door zijn ambachtelijke en ingenieur kust op hoog niveau. Een caravan met slimme innovaties, simpele bergruimtes en standaard airco.  

Exclusiviteit en doordacht design

Alles wat de Tabbert Cellini kenmerkt

  • Uniek ruimtelijk gevoel
  • Elegant design
  • Geïntegreerde verlichtingselementen
  • Bagageruimte achterin met centrale toegang tot stroom en wateraansluiting
  • Inclusief airconditioning en Smart Home-technologie
  • Multifunctionele, verstelbare zitgroep
  • Functionele vloer

Aandacht voor design

Een caravan van ultieme luxe met een uitgebreide keuken en slaapgedeelte. Het bied een overweldigend gevoel van ruimte. Een caravan van goede kwaliteit materialen, elegante en doordachte designs met aandacht voor details, maakt het een indrukwekkende beleving.

Indrukwekkende details

Dankzij de standaard airco, hou je zelfs op warme dagen je hoofd koel. De lucht wordt efficiënt verdeelt door de gehele caravan. Doormiddel van de twee bedienpanelen boven de deur, wordt in de Tabbert Cellini de kamertemperatuur en het warm water geregeld. In de Tabbert Cellini modellen is er gekozen om de boordtechniek via voice control te regelen en te controleren, zo kunt u geheel genieten tijdens uw vakantie.  

Impressie van de Tabbert Cellini

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Tabbert Cellini?

Heb je nog vragen over de Tabbert Cellini of wil je een afspraak maken om deze caravan te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 
 


Naam