Tabbert Pantiga

Verbonden met het leven

De Tabbert Pantiga, voor een actieve levensstijl

Dankzij het unieke interieur en de innovatieve uitrusting, voldoet de Tabbert Pantiga aan de behoefte van een actieve kampeervakantie. Van de ene bestemming naar de andere, vandaag genieten van de zon en zee, morgen rijden over uitgestrekte wegen. Verheug je op een fantastisch vakantiegevoel, waar je ook heen gaat.  

Ideaal voor actieve vakanties!

Alles wat de Tabbert Pantiga kenmerkt

  • Indeling gericht op verschillende doelgroepen
  • Ruime keuken en badkamer
  • Stijlvol interieur
  • Innovatieve lay-out
  • Hoge salonramen en grote koelkasten
  • Functionele opbergvakken
  • Vriendelijk interieur met verfijnde details

Praktische inrichting

De Tabbert Pantiga biedt veel ruimte voor onvergetelijke vakantiemomenten. Door een open woonruimte worden de mooiste uitzichten gecreëerd. De inrichting van de Tabbert Pantiga is zo ontworpen dat je genoeg ruimte hebt om te koken, zelfs in de kleinste ruimtes. Door een ruime en moderne badkamer wordt er een gezellige sfeer in de badkamer gecreëerd.

Voor verschillende doelgroepen

De Tabbert Pantiga is, door zijn diverse indelingen, gericht op verschillende doelgroepen. Van twee personen tot complete gezinsindeling met stapelbed. De Tabbert Pantiga heeft het allemaal en voldoet aan de gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen die je van een Tabbert gewend bent.

Impressie van de Tabbert Pantiga

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Tabbert Pantiga?

Heb je nog vragen over de Tabbert Pantiga of wil je een afspraak maken om deze caravan te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 
 


Naam