Tabbert Puccini

Blinkend design, echte topklasse

Bekijk de innovatieve Tabbert Puccini!

De Puccini is een pionier in innovatief interieurdesign en definieert een nieuw tijdperk van luxueus welzijn. Met zijn buitengewone lichtconcept als kenmerkende eigenschappen en zijn schitterende exterieurdesign, beleef je in deze caravan exclusieve comfort. Een voorbeeld van premium kwaliteit in het hoogste segment. Wie de absolute vrijheid van kamperen wil ervaren zonder afstand te doen van het comfort van thuis, is de Tabbert Puccini de perfecte caravan, voor een leven lang! 

Comfort, design en techniek

Alles wat de Tabbert Puccini kenmerkt

  • Exclusief lichtdesign binnen het ‘luxe feel good’ concept
  • Standaard elektrische vloerverwarming
  • Extra brede eenpersoonsbedden
  • Extra brede entree
  • Extra stopcontacten in de slaapkamer en bij de zitgroep
  • Veel bergruimte

Indrukwekkende indeling 

Door de praktische indeling, heeft de caravan Puccini veel bergruimte en verstelbare legplanken. Door het gebruik van een eenpersoonsbedden indeling, is er nóg meer ruimte gecreëerd maar gaat dit niet ten koste van het hoge slaapcomfort. Door de extra stopcontacten rondom de zithoek, zitten je elektrische apparaten nooit zonder stroom.  

Hoge kwaliteit interieur 

Het interieur van een Tabbert Puccini beschikt over de hoogste eisen qua comfort, design en techniek. Door een sfeervolle keuken en een praktische badkamer met LED-lampen, kom je tijdens de vakanties niks te kort. 

Bekijk het sfeervolle en praktische interieur van de Tabbert Puccini

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in de Tabbert Puccini?

Heb je nog vragen over de Tabbert Puccini of wil je een afspraak maken om deze caravan te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 
 


Naam