Camper- en caravan techniek moet je beleven!

TEST ZELF DE NIEUWSTE CAMPER- EN CARAVAN TECHNIEK

Vanuit een foldertje of website camper- en caravantechniek ervaren kan natuurlijk niet. Daarom heeft Henk Pen nu als eerste in Nederland een Tech Experience Centre. Hier kun je camper- en caravantechniek echt beleven!

 • Probeer verschillende caravanmovers uit
 • Stel zelf je elektrische installatie samen om zelfvoorzienend te kunnen kamperen
 • Navigeer met één van de navigatiesystemen
 • Test een elektrische fietslift
 • Doe de vaat in een minivaatwasser
 • Voel zelf hoe goed onze airco’s koelen
 • En ervaar nog heel veel meer! 

WCS elektrische installaties

ZELFVOORZIENEND KAMPEREN & ‘MOBILE OFFICE’

Een belangrijk onderdeel van ons Tech Experience Centre is onze testopstelling waar we een elektrische installatie op maat voor je kunnen samenstellen. Ideaal als je zelfvoorzienend wil kamperen of je je camper als ‘mobile office’ gebruikt. Dus wil je 14 dagen ‘off grid’ staan? Dat kan!

Exclusief bij Henk Pen! WCS mobiele techniek
Voor onze elektrische installaties en zonnepanelen hebben we gekozen voor WCS mobiele techniek. Dit zijn doordachte componenten uit Duitsland met extreem hoogwaardige eigenschappen:

 • Marktleider in techniek voor zelfvoorzienend kamperen/reizen
 • Ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland
 • Minimaal 5 jaar tot zelfs levenslange garantie
 • Installatie door onze gecertificeerde monteurs
 • Alles is op maat te configureren

NIEUW: Doréma Experience

Het Nederlandse merk Doréma staat bekend om de duurzame en kwalitatieve voortenten en luifels. Vanaf nu kun je deze kwaliteit ook zelf komen ervaren in het Tech Experience Centre!

 • Ervaar de uitzonderlijke waterdichtheid en scheursterkte van de gebruikte materialen met verschillende testopstellingen.
 • Probeer zelf hoe snel je een airtent opzet, door er simpelweg met één druk op de knop lucht in te blazen.
 • Krijg informatie over de diverse beschikbare materialen en frames.

Kortom, de Doréma Experience is dé plek om je te laten overtuigen van de kwaliteit van dit uitzonderlijke merk!

DOE DE VAAT BIJ HENK PEN

Test Bob de vaatwasser

De afwas doen tijdens je vakantie? Echt niet! Test nu zelf BOB de minivaatwasser. Laat Bob het werk doen tijdens de vakantie terwijl jij achterover leunt en nog aan het nagenieten bent van je ontbijt, lunch of diner!

Dé fietsendrager voor jou!

ERVAAR HOE MOEITELOOS EEN FIETSLIFT KAN ZIJN

Fietsendragers komen in allerlei soorten en maten. In ons Tech Experience Centre kun je ze allemaal uitproberen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de fietsendrager die het beste past bij jouw wensen.

Let op! Loop niet voorbij aan de testopstelling van de fietslift want als je die probeert wil je nooit meer wat anders!

ENDURO CARAVANMOVERS

Probeer eens een caravanmover

Wil je jouw caravan eenvoudig, nauwkeurig en schokvrij kunnen verplaatsen? Met behulp van een volautomatische- of halfautomatische rangeersystemen van Enduro, in combinatie met een lithium accu, staat elke caravan snel en zonder onnodige inspanning op zijn plek. Ervaar zelf het gemak van een rangeersysteem in ons Tech Experience Centre!

Navigatiesystemen ingewikkeld?

NEE HOOR, PROBEER HET ZELF MAAR EENS UIT!

Navigatiesystemen ingewikkeld? Dat valt best mee. Bij Henk Pen werken we met de multifunctionele systemen van Dynavin. Deze gebruiksvriendelijke systemen combineren navigatie met audio, multimedia, handsfree bellen en de weergave van achteruitrijcamera’s. Ervaar zelf hoe eenvoudig dit systeem te bedienen is. Natuurlijk staan onze technische specialisten klaar om specifieke vragen te beantwoorden.

AIRCO TEST OPSTELLING

Koel af onder een airco!

Als er iets is dat je zelf zou moeten ervaren, dan is het wel een airco. Voel hoe heerlijk koel een hete zomer kan zijn onder één van onze airco’s. Wil je weten welke airco het meest geschikt is voor jouw camper of caravan? Laat je dan adviseren door één van onze technische specialisten.


Technisch advies nodig?

Natuurlijk ben je bij ons altijd welkom om eens spontaan binnen te lopen in het Tech Experience Centre. Toch biedt het vooraf maken van een afspraak een aantal voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • Geen wachttijd, hoe druk het ook is!
 • We nemen alle tijd voor je om jouw wensen en dromen uitgebreid te bespreken.
 • Heb je een voorkeur voor een bepaalde productgroep? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld, wij plannen dan een gespecialiseerde adviseur met specifieke productkennis voor je in.

Plan een afspraak in

Naam
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
: