Jouw camper zorgeloos verhuren

Alles over het Henk Pen verhuurkeurmerk

Verhuurkeurmerk

Bij Henk Pen streven wij ernaar om de kwaliteit te waarborgen zodat jij, als particuliere verhuurder, onbezorgd jouw camper kan verhuren. Dit doen we door het ‘Henk Pen verhuurkeurmerk’ te introduceren. Lees hier meer en ontdek hoe jij ook in aanmerking komt voor dit kwaliteitskeurmerk.

Wat is het Henk Pen Verhuurkeurmerk?

Voordat een camper aangeboden wordt op ons boekingsplatform, ondergaat deze een zorgvuldig selectieproces om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Alleen campers die aan onze gestelde voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor het Henk Pen Keurmerk.

Het keurmerk vereist dat de camper overeenkomt met de beschrijving, een BOVAG-diagnose heeft ondergaan, technisch in orde is, alle systemen correct functioneren, eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd, de APK is goedgekeurd, en er is een geschikte verzekering afgesloten voor verhuur. Daarnaast krijgt de verhuurder ook een training vanuit Henk Pen, om de innames en uitgiftes op een professionele manier te verzorgen.

Verhuren met vertrouwen

Kosten diagnose en keurmerk

Diagnose

Voorafgaand aan het keurmerk krijgt jouw camper een grondige diagnose. Onze experts voeren een grondige controle uit op basis van BOVAG controlepunten en onze eigen aanvullende veiligheidschecks. Deze diagnose is bedoeld om jou, als campereigenaar, meer zekerheid te bieden over de technische staat van het voertuig, voordat deze de verhuur in gaat.

Deze diagnose omvat een technische inspectie waarbij ervaren monteurs verschillende aspecten van het voertuig grondig controleren, zoals de motor, versnellingsbak, remmen en meer. Na deze inspectie wordt een gedetailleerd rapport opgesteld waarin eventuele gebreken, problemen of slijtagepunten worden gedocumenteerd. Dit rapport biedt je zekerheid over de technische staat van jouw camper, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het aanbieden voor de verhuur.

Kwaliteit gegarandeerd!

Uitgebreide controle

  • Kilometerstand
  • Motor
  • Globale vochtmeting
  • Versnellingsbak
  • Remblokken
  • Bandenspanning
  • Kachel
  • Radio & navigatie
  • Fietsendrager
  • Luifel

Training voor inname en uitgifte

Wanneer de diagnose is uitgevoerd, er geen onderhoud meer nodig is, en de camper voldoet aan alle gestelde voorwaarden, is de camper klaar voor de verhuur. Voordat je mag gaan verhuren op ons platform, volg je nog een speciale verhuurtraining bij Henk Pen. Tijdens deze training word je klaargestoomd om zelf de innames en uitgiftes te verzorgen.

Hierbij wordt er aandacht besteed aan diverse onderdelen die noodzakelijk zijn voor de verhuur.

Zo leer je onder andere professionele uitleg te geven over het voertuig. Deze uitleg gebeurt aan de hand van een checklist, zodat geen enkel onderdeel vergeten kan worden.

Nadat de training succesvol is afgerond, ontvang je een certificaat voor het Henk Pen verhuurkeurmerk. Hiermee toon je aan dat jouw camper voldoet aan onze kwaliteitsvoorwaarden!

Vragen over het verhuurkeurmerk?

Heb je nog vragen over het Henk Pen verhuurkeurmerk, neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

 
Naam