Bekijk de nieuwste voortenten van Doréma, Isabella, Walker Campingstyle en Campooz

Voortentenshow bij Henk Pen

Breng een bezoek aan de voortentenshow en profiteer van unieke aanbiedingen!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe voortent voor het kampeerseizoen van 2023? Kom dan langs bij onze voortentenshow van zaterdag 1 april t/m zaterdag 8 april! De nieuwste modellen staan voor je opgesteld. Daarnaast profiteer je tijdens de show van unieke aanbiedingen, zoals keuzekorting bij aanschaf van een Doréma voortent én korting op een selectie showmodellen! Lees snel verder voor alle informatie.

Bekijk de nieuwste showmodellen voor 2023

In onze voortentenmegastore vind je een ruim assortiment aan voortenten en voortentluifels van de beste A-merken, zoals Doréma, Isabella, Walker Campingstyle en Campooz. Hier staan de nieuwste modellen voor je opgezet, zodat jij ze in alle rust uitgebreid kunt bekijken. En heb je vragen of wil je voorzien worden van professioneel advies? Dan staan onze verkoopadviseurs natuurlijk voor je klaar!

Tijdens de voortentenshow krijg je 20% korting op specifieke showmodellen. Iets wat je zeker niet wilt missen als je nog op zoek bent naar een nieuwe voortent!

WELKE KORTING KIES JIJ?

Keuzekorting

Bij aankoop van een Doréma voortent heb je tijdens de voortentenshow (1 t/m 8 april) de keuze uit:

  • Een gratis tenttapijt
  • Een cadeaubon t.w.v. €50,00 voor de kampeershop
  • Een gratis upgrade van je tentframe (naar een aluminium of fibre tech frame)

Bij ons vind je de grootste voortentenmegastore van Doréma

Doréma is al sinds 1987 specialist op het gebied van voortenten en luifels. Doordat ze hun producten zelf produceren in Europa, bieden ze topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Alle voortenten zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk product.

Heb je interesse in een voortent of luifel van Doréma? Dan zit je bij Henk Pen zeker goed! Hier vind je namelijk de grootste voortenten megastore van Doréma, waarbij alle modellen staan opgesteld. Onze adviseurs beschikken over uitgebreide vakkennis om jou te voorzien van alle informatie omtrent dit mooie merk.

Koop een Doréma voortent tijdens de voortentenshow

Heb je de keuze gemaakt voor een Doréma voortent? Dan is de aanschaf tijdens de voortentenshow extra aantrekkelijk! Alleen van 1 t/m 8 april profiteer je namelijk van een interessante keuzekorting. Kies dus zelf van welke aanbieding jij gebruik maakt en steel straks de show op de camping met je nieuwe voortent!

Ook krijg je tijdens de voortentenshow nog eens 10% extra korting op een Doréma voortentluifel! Dat wil je niet missen!

Tot ziens tijdens onze voortentenshow van 1 april t/m 8 april!