Wat is mijn camper waard?

Wat is mijn camper waard? Dat vraag je je wellicht af als je van plan bent over te gaan tot het laten taxeren en verkopen van je camper. Misschien wil je direct ook een nieuwe camper kopen en je oude inruilen? Wij helpen je graag verder!

Taxatie van jouw camper

DIT IS JOUW CAMPER WAARD!

Wil je direct een globaal antwoord op de vraag ‘Wat is mijn camper waard?’. Onze taxatietool helpt je vast een inschatting te geven van de waarde. Vul eenvoudig wat gegevens in en wij zorgen voor de rest. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Start dus direct jouw online camper taxatie!

Wat is mijn camper waard bij verkoop?

De waarde van je camper is afhankelijk van willekeurige, individuele biedingen als je kiest voor particuliere verkoop. Bij Henk Pen doen we graag een realistisch bod vanuit jarenlange ervaring en expertise. Wij kijken onder meer naar de kilometerstand, (aantoonbaar) onderhoud en status van je camper. Zelfs bij schade of mankementen kun je je camper bij ons aanbieden. Wij bekijken dan of we je kampeervoertuig overnemen. Bij verkoop betalen we je direct het afgesproken bedrag uit. 

Wil je gelijk een nieuwe camper kopen? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Wij helpen je graag al je dromen en wensen uit te laten komen. Bij inruil van je oude camper verrekenen we ons bod direct in de nieuwe prijs. We hielpen al duizenden klanten voor jou met de vraag ‘Wat is mijn camper waard?’.

Verhuur van campers

Denk je erover om een nieuwe camper bij ons te kopen, maar twijfel je nog? Dan kun je ook altijd eerst bij ons terecht voor het huren van een camper. Zo ervaar je zelf of de camper die je op het oog hebt, voldoet aan al je wensen en verwachtingen. Wij helpen je zowel vooraf als achteraf graag bij het schatten van de waarde van je oude model camper. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken. Wij nemen je graag een boel regelwerk uit handen door je te begeleiden en adviseren en een realistisch bod te doen.

Service op maat

Bij Henk Pen bieden we service op maat. Geef dus gerust je wensen aan ons door en wij denken met je mee! Ook voor onderdelen voor je camper of caravan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats, een winkel met alle kampeerartikelen die je nodig hebt en een voortenten- en luifelshop. Je bent dus met één winkelbezoek klaar voor je kampeertrip.

Heb je vragen over onze artikelen en kampeervoertuigen, onderhoud van je camper of caravan of kamperen in het algemeen? Stel ze gerust! Onze medewerkers geven graag vrijblijvend informatie en advies.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de waarde van jouw camper of over de inruilmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen je graag verder!

Naam