Wat is mijn caravan waard?

Misschien denk je erover je caravan te verkopen of in te ruilen voor een nieuwer model caravan. Dan vraag je je natuurlijk af; wat is mijn caravan waard? Bij Henk Pen helpen we je graag deze vraag te beantwoorden. Maak gebruik van onze taxatietool of kom eens bij ons langs!

Maak gebruik van onze ervaring en expertise

De waarde van je caravan is van veel zaken afhankelijk. Denk aan de kilometerstand, de status van de caravan en of het voertuig goed is onderhouden. Bij Henk Pen hebben we alle expertise en ervaring in huis om de waarde in te schatten. Onze ervaren verkopers en monteurs hebben brede kennis van verschillende typen en merken caravans en campers in diverse prijsklassen.

Wij zijn dagelijks bezig met de verkoop van nieuwe modellen caravans en campers, maar ook met tweedehands kampeervoertuigen. Daarnaast hebben wij een verhuurservice en inkoopservice. Vele klanten kwamen al bij ons met de vraag; ‘Wat is mijn caravan waard?’.

Wat is mijn caravan waard bij verkoop?

Wij nemen graag je oude model caravan van je over, maar we bemiddelen ook graag als je van plan bent zelf je caravan te verkopen. Onze experts doen een realistisch bod op basis van hun vakkennis en denken graag met je mee. Wil je ook direct een nieuwe caravan kopen? Dan kun je je oude caravan bij ons inruilen. Wij verrekenen het bedrag dan direct met je aankoop. Ook bij overname krijg je direct de waarde van je caravan uitbetaald. 

De voordelen van onze inkoopservice

Het voordeel van verkopen aan Henk Pen is dat je geen onzinbiedingen krijgt. In tegenstelling tot bij particuliere verkoop, krijg je ook geen onbekenden aan huis voor bezichtigingen. Zelfs bij schade of mankementen kun je je caravan aan ons aanbieden. Wij bekijken dan of we je kampeervoertuig overnemen. Voordat wij een voertuig in ons aanbod opnemen, wordt hij volledig gecheckt en eventueel gerepareerd. Kortom, er zijn verschillende manieren om (een deel van) het aankoopbedrag terug te krijgen.

Taxeer jouw caravan

DIT IS JOUW CARAVAN WAARD!

Wil je alvast een grove schatting van de waarde van je caravan berekenen? Maak dan gebruik van onze taxatietool. Zo krijg je alvast een voorlopig antwoord op je vraag; ‘Wat is mijn caravan waard?’. In een paar eenvoudige stappen krijg je al een idee van de inkoopwaarde.

Ga voor duurzaam

Kies je voor Henk Pen? Dan kies je voor duurzaam. Wij voeren het keurmerk ‘Groengedaan!’ en werken zowel duurzaam als maatschappelijk betrokken. Dit betekent onder meer dat;

  • wij werken met kwalitatieve onderdelen die lang meegaan; 
  • wij duurzaam repareren én onderhouden;
  • we investeren in duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons een kans krijgen.

Vragen?

Heb je vragen over de inkoop, inruil of bemiddeling van jouw camper of caravan, neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag.

Naam