Henk Pen Weinsberg dealer Nederland

Henk Pen is officieel dealer van Weinsberg. Dit betekent dat u via ons toegang heeft tot de mooiste en de nieuwste campers en caravans van Weinsberg. Met ons ruime aanbod aan zowel tweedehands als gloednieuwe campers en caravans, hebben wij voor ieder wat wils. Het merk Weinsberg staat voor vakmanschap, kwaliteit en ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Het gemak en comfort dat een gemiddelde Weinsberg biedt is op zijn minst bijzonder te noemen. Afkomstig uit het Duitse Beieren weten zij precies wat nodig is om zowel de beginnend als ervaren kampeerder een geweldige ervaring te bieden. Luxe gecombineerd met huiselijkheid en stijl. Weinsberg is al ruim vijftig jaar leverancier van fijne vakanties. 

Bent u op zoek naar de mooiste caravans en campers van Weinsberg? Bekijk dan het gehele aanbod van Henk Pen via onze website. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom om een bezichtiging te doen. Ook in de verhuur hebben wij een aantal modellen beschikbaar van Weinsberg. Bekijk hier ons verhuuraanbod. Heeft u al eerder een Weinsberg camper of caravan gehad, maar bent u nu toe aan iets anders? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Henk Pen. Voor een weloverwogen advies kunt u contact met ons opnemen via onze online chat. Ook zijn wij bereikbaar via ons telefoonnummer en onderstaand contactformulier.

Het merk Weinsberg heeft een groot assortiment voertuigen die bestaan uit:

Waarom kiezen voor een Weinsberg caravan of camper? 

Kamperen doe je met een Weinsberg! Veel medewerkers bij Weinsberg zijn zelf ook enthousiaste kampeerders, waardoor zij weten wat er ‘daarbuiten’ belangrijk is. Deze passie van het team zorgt voor betrokkenheid met de klant. Alle campers en caravans van Weinsberg worden grondig getest. Daarnaast zorgt een Weinsberg camper of caravan ervoor dat u zich overal en onder alle omstandigheden geweldig kan voelen dankzij de ruime ervaring in het vak.

Kenmerken van Weinsberg campers en caravans

  • Uitstekende stoffering
  • Vakmanschap/handwerk
  • Oog voor detail
  • Kwaliteit producten
  • Rijcomfort
  • Praktisch functioneel en modern

Nieuwe- en Occasion Weinsberg caravans en campers

Naast het grote assortiment van nieuwe voertuigen van Weinsberg beschikt Henk Pen ook over een groot aanbod aan Occasions. Ook Weinsberg campers en caravans occasions hebben wij in onze showroom staan. Neem dus gerust een kijkje in onze showroom of bekijk het totale aanbod occasions hier. Heeft u op dit moment een camper of caravan van Weinsberg en bent u er juist op uitgekeken? Overweeg dan gebruik te maken van de inkoopservice van Henk Pen. Hier vindt u ook de mogelijkheden van onze inruilservice.

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij kunnen nog gewoon leveren

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog de mogelijkheid om nieuwe campers en caravans te leveren dankzij onze speciale contracten met diverse fabrikanten. Mocht u dus nog een nieuwe of camper of caravan willen aanschaffen dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze contracten (levertijden in overleg). Wees er snel bij! 

Neem een kijkje in het aanbod op onze website, kom eens binnen wandelen in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een droom camper of caravan.

Weinsberg camper & caravan onderhoud

Heeft u op dit moment een Weinsberg camper of caravan en heeft deze schade of mankementen die opgelost moeten worden? Breng hem dan langs in onze werkplaats. Wij werken in onze werkplaats met ervaren monteurs die over veel vakkennis beschikken die de kwaliteit en comfort van Weinsberg campers en caravans waarborgen. 

Naast schade en onderhoud aan uw Weinsberg camper of caravan kunt u bij Henk Pen ook terecht voor periodieke keuringen en checks. Daarnaast is Henk Pen een officiëel onderhoudspunt voor Weinsberg. Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden kunt u een kijkje nemen op onze werkplaats pagina.

Maak voor het bezoeken van onze werkplaats eerst een afspraak bij de werkplaatsreceptie. Neem hiervoor op via: 053-2000319 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier verkoop

Naam