HENK PEN WERKPLAATS

Het grondig reinigen van uw caravan interieur

Zelf het interieur van je caravan reinigen kan een behoorlijk karwei zijn. Daarnaast is het nog maar de vraag of je het echt schoon krijgt. Wanneer je voor een langere tijd op pad bent met je caravan is de kans groot dat het binnen niet zo fris meer ruikt. Ook kan er een dikke laag vuil ontstaan die je niet zomaar met een doekje en sop schoon krijgt. Met behulp van onze speciale schoonmaakspullen zorgen wij ervoor dat je caravan schoner wordt dan ooit tevoren.

HENK PEN WERKPLAATS

Een schone frisse caravan

Tijdens onze reinigingsbeurt worden onder andere de toilet- en doucheruimte, dashboard en keukenblok grondig gereinigd. Je caravan of camper zal worden voorzien van een fris luchtje waardoor het haast lijkt of hij gloednieuw is. Breng je voertuig langs voor een grondige reiniging. Onze interieurverzorgers gaan geen uitdaging uit de weg en zullen met grote zorg je caravan van top tot teen schoonmaken. Zowel oppervlakkig als diep vuil wordt weggewerkt middels onze speciale reinigingsmethoden. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden voor het reinigen van je camper? Neem dan telefonisch contact met ons op, via de chat of het formulier onder aan de pagina!

Interieur én bekleding reinigen

HENK PEN WERKPLAATS

Vind je het tijd voor een echt forse reiniging van je caravan en zie je naast een schoon interieur ook fris ruikende bekleding wel zitten? Bij Henk Pen kan het beide! Klik hier voor meer informatie over de reiniging van je bekleding.

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)