Filters
1234

Nieuwe Dethleffs kopen?

Henk Pen heeft diverse keuze Dethleffs campers en caravans op voorraad. Wij hebben een ruim aanbod campers en caravans van verschillende merken en uit verschillende bouwjaren. Zoek een camper of caravan die bij jou past qua indeling, budget en wensen. Benieuwd naar de nieuwste modellen van Dethleffs? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Ontdek Dethleffs occasions

Naast nieuwe campers en caravans , heeft Henk Pen ook een ruime voorraad aan Dethleffs occasions. Het kopen van een occasion kan enorm schelen in kosten vergeleken met een nieuwe camper of caravan. Onze producten zijn scherp geprijsd en uitstekend onderhouden. Zo garanderen wij je dat goedkoop geen duurkoop wordt. Bij Henk Pen hebben wij een divers aanbod tweedehands Dethleffs campers en caravans. Van compacte modellen tot ruime indelingen voor lange vakanties met het gezin, bij Henk Pen vind je de occasion die voldoet aan al jouw wensen!

Dethleffs caravan huren

Henk Pen biedt een breed scala aan campers en caravans die te huur zijn. Als je niet permanent een camper of caravan wilt bezitten, maar wel graag de ervaring van reizen met een camper of caravan wilt beleven, dan is een camper of caravan huren echt wat voor jou! Ben je benieuwd naar de beschikbare opties en de mogelijkheden? Bezoek Henk Pen verhuur of neem contact met ons op via de chat of telefoon 053-4348528.

 

Ontvang een vrijblijvend inruilvoorstel

Ben je op zoek naar een nieuwe camper of caravan, maar wil je eerst je huidige voertuig verkopen? Bij Henk Pen bieden we je de mogelijkheid om je huidige camper of caravan in te ruilen. Taxeer dan eenvoudig jouw voertuig via onze taxatietool. Binnen enkele stappen ontvang je een schatting van de inkoopwaarde van jouw camper of caravan. Heeft jouw camper of caravan schade of mankementen? Zelfs dan is het mogelijk (na overleg) om je voertuig in te ruilen. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte camper of caravan en bieden je graag een passende oplossing die aansluit bij je wensen en behoeften.