Tabbert Caravans

TRADITIE. DESIGN. PREMIUM KWALITEIT

Tabbert Caravans – vandaag en in de toekomst!

Een reis met een Tabbert caravan is een beleving op een heel nieuw niveau. Hoge kwaliteit, een elegance flow design en een innovatief exterieur, een caravan die over de hele wereld uitdaagt. De caravans zijn veilig, zeker, trendy & visionair. De caravans hebben een aantrekkelijk uiterlijk, een enorm ruimtegevoel, duurzaam zit- en relaxcomfort en heeft een comfort slaapsysteem. Een caravan die volledig aan je ideeën over reizen voldoet, en het liefste voor het leven. Lees hieronder meer over het assortiment van Tabbert Caravans!

Een belevenis op een nieuw niveau!

Alles wat Tabbert Caravans kenmerkt

  • Stijlvol en trendgericht design
  • Verlichtende ideeën
  • Innovatieve technologieën
  • Premium kwaliteit
  • Hoogwaardig verwarmingstechnieken
  • Gegarandeerde duurzame kwaliteitsgarantie en bescherming
  • Complete veiligheidsuitrusting
  • Solide vakmanschap
  • 70 jaar ervaring

Kwaliteit en vakmanschap

Tabbert staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd, wat resulteert in duurzame en betrouwbare caravans. Bij Tabbert vind je daarnaast tal van handige functies en innovaties die het leven onderweg gemakkelijker maken. Denk aan slimme opbergruimte, geavanceerde technologieën en comfortabele interieurs. Een goed design draagt bij aan het vakantiegeluk!

Optimaal klimaat in de caravan

Dankzij de meerdere, uitstekende lagen isolatie van de wanden, vloeren en het dak, is het interieur van een Tabbert caravan sneller verwarmd dat bij een andere caravan het geval is. Door hoogwaardige kunststof en glasvezellagen te gebruiken ter versteviging, zijn de Tabbert caravans robuuster, weerbestendiger en duurzamer. Het dak met hoge sterkte van GFK beschermt tegen regen, sneeuw en hagel!

Bekijk hieronder de verschillende merktypes van de Tabbert

Er zijn 5 verschillende typen en indelingen van een Tabbert. Bekijk hieronder de verschillen in merken, uitstraling en indeling!

Impressie van de Tabbert Caravans

Bekijk ons aanbod

Heb je interesse in een Tabbert Caravan?

Heb je nog vragen over Tabbert Caravans of wil je een afspraak maken om deze caravans te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 
 

Naam