Henk Pen vertrouwde Volkswagen camper dealer Nederland

Henk Pen is officieel Volkswagen camper dealer in Nederland. Via onze website of onze showroom in Haaksbergen heeft u toegang tot onder andere de mooiste Volkswagen California camper modellen. Via onze website kunt u direct het gehele aanbod aan Volkswagen buscampers bekijken. Zit het gewenste model er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Liever de camper fysiek ervaren? Kom dan langs in onze showroom, waar u een groot aanbod aan nieuwe en occasion Volkswagen campers vindt.

Waarom kiezen voor een Volkswagen camper?

Grote kans dat u als camper of caravan liefhebber al bekend met de Volkswagen California. Deze iconische buscamper is niet meer weg te denken en heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide keuze. Waarom kiezen voor een Volkswagen buscamper?

  • Een rijke en bewezen geschiedenis.
  • Compact met alle benodigde voorzieningen.
  • Zeer geliefd bij camperliefhebbers.
  • Iconische vorm en uitstraling.

Nieuwe- en occasion Volkswagen campers

Naast nieuwe campers en caravans, hebben wij een groot aanbod aan occasions. U vindt het aanbod hier op de website, maar ook in onze showroom. Voor occasion Volkswagen campers bent u bij Henk Pen dus ook aan het juiste adres.

Heeft u op dit moment een Volkswagen camper of een ander soort camper of caravan en bent u op zoek naar iets anders? Overweeg dan om gebruik te maken van de inkoopservice van Henk Pen. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige camper of caravan in te ruilen tegen een marktconform tarief. U bent verzekerd van een snelle afhandeling, zonder gezeur.

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij kunnen nog gewoon leveren

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog een reservering op de productieruimte van ca. 200 voertuigen bij diverse fabrikanten. Mocht u dus nog een nieuwe camper of caravan willen aanschaffen, dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze reserveringen (levertijden in overleg). Wees er snel bij! Er wordt veel gebruik gemaakt van deze reserveringen.

Volkswagen camper onderhoud in onze werkplaats

Naast een groot assortiment aan campers en caravans, beschikken wij ook over een eigen werkplaats. Heeft uw Volkswagen buscamper schade opgelopen of last van mankementen? Breng dan uw camper naar onze ervaren monteurs. U kunt bij onze werkplaats ook terecht voor periodieke keuringen, checks, wassen en reinigen.

Maak voor het bezoeken van onze werkplaats eerst een afspraak bij de werkplaatsreceptie. Neem hiervoor contact op via: 053-2000319 of door het contactformulier in te vullen op deze pagina.