Henk Pen: opkoper van caravans en campers

Ben jij ondernemer en op zoek naar een opkoper van caravans en campers? Maak dan gebruik van Henk Pen als verkoopplatform. Dit is speciaal bedoeld voor kleinere verkopers van campers en caravans. Voor een afgesproken percentage verkopen wij voor jou je kampeervoertuigen. Ben je particulier? Lees dan verder op de pagina ‘Wat is mijn caravan waard?’ of ‘Wat is mijn camper waard?’.

De voordelen van inkoop

Door ons als opkoper van caravans en campers in te zetten, maak je gemakkelijk gebruik van ons grote bereik. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van campers en caravans. Klanten komen bij ons in onze 10.000 M² grote showroom voor het huren of aankopen van nieuwe en tweedehands kampeervoertuigen.

Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats, kampeershop en voortenten- en luifel-megastore. Wij verkopen onderdelen en voeren onderhoud en reparaties uit. Wij zijn een bekende naam onder kampeerders uit heel Nederland, van Overijssel tot Noord-Holland, en zelfs over de grens.

Realistisch bod bij opkoop

Maak gebruik van onze expertise voor een realistisch bod op je tweedehands modellen caravans en campers. Wij besparen je graag de tijd van eigen verkoop en denken met je mee bij vragen. Wanneer je je caravans en campers laat opkopen door Henk Pen, heb je daarnaast geen onbekende, particuliere geïnteresseerden aan de deur.

Zelfs bij schade of mankementen gaan we graag in overleg. Er zijn meerdere mogelijkheden om zo (een deel van) de aankoopprijs terug te krijgen. Mocht er onderhoud en reparatie nodig zijn, dan voeren wij dit uit voordat de occasions in onze showroom komen te staan.

Wat is jouw camper of caravan waard?

ONTVANG EEN GLOBALE SCHATTING VAN DE WAARDE BIJ OPKOPEN

Wil je alvast een eerste globale schatting maken van de waarde van je campers en caravans? Maak dan gebruik van onze taxatietool. Door te kijken naar kilometerstand, (aantoonbaar) onderhoud en de status van het voertuig, wordt gemiddelde waarde berekend. De optische status is in eerste instantie voldoende, van matig tot ‘zo goed als nieuw’. Aan de hand hiervan krijg je een indicatie van de opkoopprijs per kampeervoertuig.

Vrijblijvend contact over inkoopmogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? We maken graag kennis! Kom lang in onze showroom in Haaksbergen (Overijssel) of vul ons contactformulier in. Onze ervaren verkopers geven je graag goede tips en adviezen.

Naam